Oferta CFR Calatori pentru calatorii în grup si pentru concertul Europa FM - "Live pe Plajă"

De Redactia 30 Iulie 2015, 13:21 Turism

invitatii concetCu trenurile CFR Călători la concertul Europa FM - "Live pe Plajă"

Timp de 3 zile, începând din 30 iulie, pasagerii care vor călători din Bucureşti Nord spre litoral vor primi în unele trenuri cărți poștale - invitaţii pentru cel mai mare concert Europa FM - "Live pe Plajă!".
 
Concertul se află la cea de-a patra ediţie şi va avea loc sâmbătă - 1 august, pe plaja dintre staţiunile Venus şi Saturn, de la ora 19:30, cu intrare liberă. Toţi cei aflaţi pe litoral îi vor putea asculta live pe unii dintre cei mai îndrăgiți artiști români: Voltaj, Smiley, Holograf, Loredana, Vama şi Vunk.
 
Biletele de tren vor putea fi procurate:
·  online de pe site-ul www.cfrcalatori.ro, cu reducere de 5% - singura care se  cumulează și cu alte discount-uri, tip 10% pentru călătoria dus-întors;
·  de la casele de bilete din staţiile şi agenţiile de voiaj CFR;
·  de la automatele de vânzare din gările mari sau de la
·  terminale ZebraPAY din marile centre comerciale.

Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, să ne contacteze la numărul de telefon 021/9521 sau să se adreseze personalului nostru din stații.
 

Călătorii în grup la preţuri fără concurenţă

Călătorii în grup la preţuri fără concurenţă
· 25 lei /călătorie Bucureşti  - Constanţa, în grup de 10 tineri cu Minigrup 2-5
· 20 lei /călătorie Bucureşti - Braşov,  în grup de 10 tineri cu Minigrup 2-5
 
Pasagerii CFR Călători au posibilitatea de a călători la tarife reduse, prețurile biletelor fiind accesibile tuturor prin gama variată de reduceridisponibile.
 
Oferta Minigrup 2-5
În acest sezon estival, Trenurile  Soarelui asigură legături din toată ţara către mare.  Pentru călătoriile în grup,  recomandăm oferta Minigrup 2-5cu reduceri de până la 25% din tariful transport.  În cadrul acestei oferte, tinerii de până la 18 ani beneficiază de 50% reducere faţă de tariful plătit de un adult. În plus, la trenurile cu regim de rezervare, pentru biletele cumpărate onlinese acordă reducerea suplimentară de 5%.
 
Prețul online pentru o călătorie cu tren IR la clasa a 2-a, București - Constanța, cu această ofertă, într-un grup de 10 tineri - este de 24,46 lei, faţă de 46,75 lei biletul de elev şi faţă de 62 lei preţul biletului întreg.
În aceleaşi condiţii, preţul  pentru o călătorie de la Craiova la Constanţa este de 36,04 lei.
 
Prețul online pentru o călătorie cu tren IR la clasa a 2-a, București - Braşov, cu această ofertă, într-un grup de 10 tineri - este de 20,36 lei, faţă de 38 lei biletul de elev şi faţă de 50,5 lei preţul biletului întreg.
În aceleaşi condiţii, preţul  pentru o călătorie de la Braşov la Constanţa este de 31,77 lei.
 
Oferta este valabilă în toate zilele săptămânii, mai puţin vineri, duminică şi în ziua plecării trenului. Detalii: http://www.cfrcalatori.ro/655.
 
ALTE REDUCERI
Pasagerii au la îndemână și alte reduceriimportante din tariful de transport pentru destinații interne, astfel:

- 10% la călătoria dus-întors;
- între 15% şi 25% la cumpărarea cu anticipaţie;
- 25% prin Cardul Tren Plus;
- 35% la tren IRşi de 50% la tren R cu oferta Cartea VSD (vineri, sâmbătă, duminică)
- între 15% şi 35% cu Biletul de weekend;
- între 31% și 56% reduceri de weekend (în zilele de vineri până duminică inclusiv) la trenurile IR care circulă pe Valea Prahovei, pe rute între Sinaia - Brașov și retur;
- între 10% și 20% la călătoria cu trenuri succesive;
- reduceri de până la 35 % pentru Grupuride peste 20 persoane.
 
Înainte de efectuarea călătoriei, rugăm pasagerii să se asigure că au achiziționat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare.
 
Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, să ne contacteze la numerele de telefon 021/9521 (pentru traficul intern), 021.314.5528 (pentru traficul internațional Gara de Nord București) sau să se adreseze personalului nostru din stații.

 
Verificare şi control pentru condițiile din trenuri
 
In data de 29 iulie 2015, conducerea CFR Călători a efectuat o acţiune de verificare şi control în ceea ce priveşte activitatea personalului feroviar şi condiţiile de călătorie din trenuri.
În intervalul orar 11:00 - 12:30 au fost verificate trenurile IR 1645 Bucureşti Nord – Târgu Mureş, IR 1663 Bucureşti Nord - Iaşi, R 9003 Bucureşti Nord – Craiova şi IR 1892 Craiova - Bucureşti Nord.

S-au depistat activităţi ilegale de comerţ și nereguli în activitatea de salubrizare și igienizare.
Drept urmare, firma care realizează serviciul de salubrizare printr-un contract adjudecat cu respectarea prevederilor OUG 34/2006 va fi notificată, cum a mai fost și cu alte ocazii,  pentru remedierea aspectelor legate de dotarea grupurilor sanitare, curațenie, etc. CFR Călători ia în calcul și posibilitatea rezilierii contractului dacă nu vor fi îndeplinite condiţiile contractuale.
 
În vederea combaterii comerţului ilegal CFR Călători va face demersuri către Poliţia de Transport Feroviar pentru intensificarea acţiunilor de control atât la urcarea în trenuri, cât şi în parcursul acestora.
 
Pentru a preîntâmpina pe viitor disfuncționalități tehnice la nivel de condiții de călătorie,
“Vom organiza periodic acțiuni de control și de verificare a modului în care vor fi pregătite din punct de vedere tehnic și sanitar garniturile trenurilor de călători. Vom lua măsuri operative de remediere, punctual, în funcţie de problemele identificate. De asemenea, se va acorda o atenție sporită funcționării instalaţiilor de climatizare și sanitare, precum și bunei funcționări a ușilor de acces și intercomunicație, a sistemului de închidere/deschidere a ferestrelor, funcționării prizelor electrice și, în mod special, stării de curățenie a vagoanelor (exterior, interior, cabine WC).
Mulțumim pe această cale tuturor pasagerilor care înțeleg să călătorească respectând minime reguli de bună cuviință pentru menținerea stării de curățenie din vagoane și din grupurile sanitare. Totodată, facem un apel către călători pentru a fi alături de noi și împreună, printr-un demers comun, să ne protejăm de activitățile comerciale ilicite din timpul călătoriei cu trenul”,  a declarat Iosif Szentes, Directorul General al CFR Călători cu ocazia acestui control.

 

Autor Redactia 30 Iulie 2015, 13:21 Turism
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii