Urmaririt, batut cu o bata si amenintat cu un cutit

De IPJ Braila 21 Martie 2011, 21:57 Stiri din judet
C.V., din oraşul Ianca, a sesizat la Poliţie faptul că, în timp ce se deplasa cu autoturismul său, pe DN 2B, dinspre Mircea Vodă spre Ianca, a fost şicanat în trafic de ocupanţii unui autoturism, care, anterior, în urma unei altercaţii în localitatea C.A.Rosetti, i-au lovit maşina cu o bâtă. După sesizare, poliţiştii au efectuat semnalul regulamentar de oprire în trafic a autoturismului în cauză, care circula pe strada Sărăţeni, oraşul Ianca, însă, din cauză că şoferul acestuia nu s-a conformat, poliţiştii au procedat la urmărirea acestuia până în localitatea Şuţeşti, unde într-o zonă lăturalnică au găsit maşina abandonată.

La scurt timp, poliţiştii l-au depistat, pe raza comunei, pe T.A., din oraşul Făurei, conducătorul autoturismului abandonat, care a recunoscut că maşina îi aparţine.

Deoarece emana miros de alcool, acesta a fost condus la Spitalul Făurei unde a refuzat să se supună recoltării probelor biologice pentru a i se stabili alcoolemia.

Din cercetările desfăşurate a reieşit faptul că, în timp ce se aflau în localitatea C.A.Rosetti, judeţul Buzău, partea vătămată a fost ameninţată cu un cuţit de T.A., care cu acelaşi cuţit i-a lovit maşina. Pentru a evita un conflict, victima a demarat în trombă, dar a fost urmărit de T.A., împreună cu B.I., Z.G. şi M.M., care l-au ajuns din urmă în oraşul Ianca, B.I. coborând din maşină cu o bâtă cu care i-a provocat avarii autoturismului.

Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de distrugere, port ilegal de armă albă şi refuzul de a se supune recoltării probelor biologice.


 

Autor IPJ Braila 21 Martie 2011, 21:57 Stiri din judet
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii