Seminar cu tema ,,Brânza de Gulianca - produs traditional românesc, brand European” la Salcia Tudor

De Alexandrina Iordache 28 Octombrie 2015, 13:19 Stiri din judet

camin cultural Salcia TudorIn comuna Salcia Tudor, județul Brăila, are loc vineri, 30 octombrie 2015, începand cu orele 12:00, Seminarul cu tema ,,Brânza de Gulianca - produs traditional românesc, brand European”. Evenimentul, organizat de revista ”Infozone” și Primăria comunei Salcia Tudor, va fi moderat de Gabriela Popa, director al revistei si Florin Moroiu, primarul comunei Salcia Tudor. Evenimentul are loc la Căminul Cultural din comuna Salcia Tudor.

La seminar, alături de autoritățile locale, vor lua parte și membrii Asociatiei Crescatorilor de Ovine si Caprine din comuna, fermieri care depun eforturi pentru a obține certificarea produsului brânză de Gulianca, ca produs traditional romanesc. Conform organizatorilor, la eveniment vor participa în jur de 50 de persoane, experți în publicitate și tehnici de promovare, mass-media.

Se vor purta discuții despre ce înseamna un brand, cum se înregistreaza o marca la O.S.I.M. si cum se va organiza campania de branding pentru produsul traditional brânza de Gulianca.

,,Am pregatit acest Seminar timp de doua luni de zile, deoarece cred ca unicul brand al judetului Braila - ,,Branza de Gulianca”, poate fi certificat ca produs traditional românesc si poate deveni un brand romanesc de top!
Pentru o mai buna intelegere a tuturor pasilor care trebuie parcursi în acest lung proces de branduire am apelat la sfaturile unor experti în campanii de promovare, astfel încât informatiile pe care le voi transmite sa fie cât mai corecte si clare. Pot spune ca un mic pas în definirea ca brand a brânzei de Gulianca a fost facut în luna mai a acestui an prin organizarea Festivalului dedicat acestui produs, unde au fost prezenti experti ai Ministerului Agriculturii care au spus ca avem toate sansele si atuurile ca branza de Gulianca sa obtina Certificatul de Produs Traditional Romanesc” - Gabriela Popa.

 

Autor Alexandrina Iordache 28 Octombrie 2015, 13:19 Stiri din judet
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii