Ansamblul folcloric Spicul-juniori din Silistea premiat la Festivalul Florii 2014, Mircea Voda

De Alexandrina Iordache 13 Aprilie 2014, 22:49 Stiri din judet

La Mircea Voda, judetul Braila, s-a desfasurat, duminica 13 aprilie 2014, începând cu ora 13,00, Festivalul interjudetean ”Florii 2014”. Festivalul s-a adresat copiilor din ciclul primar, s-a desfasurat in sala Caminului Cultural din localitate si a ajuns la editia a XII-a. Trei au fost sectiunile festivalului: solisti de muzica populara, grupuri vocale si dansuri populare.

La aceasta ultima categorie a participat si Ansamblul folcloric ”Spicul” din Silistea cu formatia de juniori, instructor Damache Sandica. La festival au participat 8 formatii de dans din judetele: Vrancea, Galati si Braila.

In deplasarea efectuata la Mircea Voda elevii din Silistea au fost insotiti de Stanciu Ecaterina, directoarea scolii, alte cadre didactice dar si de primarul comunei Ilie Efteme.

Sub privirile juriului si a unei sali arhipline, membrii tânarului ansamblul ”Spicul” din Silistea, aflati pentru prima data la festivalul de la Mircea Voda, s-au descurcat de minune. Ei au prezentat o suita de dansuri populare, prestatia lor fiind apreciata de spectatori dar si de juriu.

La Festivalul ”Florii 2014”, ansamblul  ”Spicul” juniori  a primit premiul II. Urez succes ansamblului la viitoarele participari si cât mai multe premii si aprecieri pentru programele prezentate.

 

Autor Alexandrina Iordache 13 Aprilie 2014, 22:49 Stiri din judet
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii