Mai multe percheziţii efectuate de poliţişti în comuna Tufeşti

De A.Frangu 20 Februarie 2015, 17:16 Stiri din judet

Poliţişti de la Poliţia oraşului Însurăței și Secția 5 de Poliţie Rurală Viziru, au efectuat joi, 19 februarie 2015, au efectuat mai multe perchezitii în comuna Tufesti, judetul Braila.

În locuința unui brăilean de 47 de ani, din comuna Tufești, au depistat 4 plase de pescuit de tip monofilament, de dimensiuni diferite, pe care le deţinea ilegal. Plasele au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză s-a întocmit dosar penal, conform  prevederilor OUG 23/2008, pentru  deţinere şi folosire la pescuit a plaselor de tip monofilament.

In aceeaşi zi, politistii au efectuat o percheziție la locuința unui brăilean de 56 de ani, care domicilia fără forme legale în comuna Tufeşti, de unde au recuperat în totalitate mai multe bunuri furate (un compresor electric, o pompă submersibilă, un motor electric şi două electromotoare pentru tractor). Bunurile fusesera furate dintr-o anexa a locuintei unei localnice al carui fiu reclamase furtul la politie.

De asemenea, în locuinţa celui perchezitionat au mai fost găsite 10 pachete cu țigări, cu inscripții chilirice, fără timbru accizabil, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi contrabandă cu ţigări.

Tot joi, 19 februarie a.c., aceeaşi poliţişti, împreună cu reprezentanţi ai FDEE Electrica Brăila, au efectuat o percheziţie şi la locuinţa unui consătean de 47 ani, constatând că acesta avea o instalație confecționată artizanal, prin care sustrăgea energie electrică, fără a fi contorizat consumul.

Politistii au întocmit dosar penal pentru furt.

 

Autor A.Frangu 20 Februarie 2015, 17:16 Stiri din judet
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii