Doi dintre inculpaţi a fost arestat preventiv

De IPJ Braila 19 Decembrie 2010, 23:06 Stiri din judet
În ziua de 17 decembrie a.c., în urma recursului formulat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila, Tribunalul Brăila a dispus arestarea preventivă, pe o perioadă de 29 zile, a numitului M.C. (24 de ani), din comuna Măxineni, şi a menţinut măsura obligării de a nu părăsi ţara, faţă de numiţii S.D. (19 ani), din comuna Măxineni, şi M.R. (20 de ani), din satul Olăneasca, comuna Salcia Tudor.

La data de 10 decembrie 2010, instanţa de judecată a respins propunerea de arestare preventivă a celor trei, pentru comiterea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, ultraj, distrugere, violare de domiciliu, lovire sau alte violenţe şi portul fără drept al cuţitului, dispunând faţă de ei măsura obligării de a nu părăsi ţara.

Reamintim că, în seara zilei de 8 decembrie a.c., numitul M.C. a provocat scandal public la un cafe-bar din satul Olăneasca, l-a lovit cu pumnul în zona feţei şi i-a adresat injurii şi ameninţări cu moartea poliţiştului care a intervenit pentru aplanarea scandalului, şi, împreună cu ceilalţi doi, a pătruns, fără drept, în curtea locuinţei lui B.I. (51 de ani), din satul Olăneasca, distrugând mai multe bunuri din magazinul mixt al acestuia şi agresându-l şi pe localnicul S.M. (16 ani).

 

Autor IPJ Braila 19 Decembrie 2010, 23:06 Stiri din judet
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii