Romanu | Tentativă de omor! Un bărbat de 71 de ani și-a înjunghiat fiul de 36 de ani

De IPJ Braila 20 Mai 2020, 22:42 Stiri din judet

Duminică 17 mai a.c., în jurul orei 16:40, polițiștii au fost sesizați de către un bărbăt cu privire la faptul că fratele său a fost înjunghiat.

În urma cercetărilor desfășurate, polițiștii au constatat că este vorba despre un bărbat, în vârstă de 71 de ani, din localitatea Romanu, care, în timp ce se afla la domiciliu, pe fondul unor discuții în contradictoriu, l-ar fi înjunghiat, cu un cuțit, pe fiul său de 36 de ani.

Victima a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Luni 18 mai a.c. persoana bănuită de comiterea faptei a fost reținută pentru 24 de ore, iar, în cursul zilei de ieri, aceasta a fost prezentată de către procuror instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Propunerea a fost admisă, bărbatul fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brăila pentru o perioadă de 30 de zile.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracţiunii de tentativă de omor în condiții de violență în familie și se continuă cercetările, în vederea lămuririi cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a comis fapta.

 

 

 

Autor IPJ Braila 20 Mai 2020, 22:42 Stiri din judet
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii