Fotbal pentru juniori: Turneul E.ON-Kinder de la Târgu Mures

De Alexandrina Iordache 29 August 2014, 10:53 Sport
Pe 31 august 2014, la Târgu Mures, debuteaza a VIII-a editie a Cupei E.ON Kinder, unul dintre cele mai puternice turnee de fotbal pentru juniori din ţară. Competiţia este organizată de Asociaţia Sportivă ACS Kinder Sângeorgiu de Mureş în parteneriat cu E.ON România iar lovitura de începere o va da Hagi.

La actuala editie participa 132 de echipe de fotbal din România, Bulgaria şi Cehia, juniori din 8 categorii de vârstă, respectiv 2000 – 2007, aspirând la trofeele puse în joc.

Din România participa echipe de juniori din judetele: Mures, Harghita, Sibiu, Cluj, Brasov, Bucuresti, Prahova, Constanţa, Alba, Galati, Gorj, Iasi, Vaslui, Vâlcea, Argeş, Suceava, Vrancea, Călăraşi, Brăila si Bistrita Năsăud.

Judetul Braila va fi reprezentat de echipa ”Stars” la categoriile 2001 si 2006.

Conform organizatorilor ”Competiţia este programată să se desfăşoare în 2 serii, şi anume:
- seria întâi (31 august - 04 septembrie) pentru categoriile pare (2000, 2002, 2004, 2006)
- seria a doua (06 septembrie -10 septembrie), pentru categoriile impare (2001, 2003, 2005, 2007).

Festivităţile de premiere vor avea loc la orele 13.30 în zilele de 04 septembrie, respectiv 10 septembrie la Academia de Sport Weekend.

Locaţiile terenurilor de joc sunt următoarele: Stadion Municipal ASA Târgu Mureş (teren sintetic), Teren Weekend (doar în seria a doua), Teren Apollo Sângeorgiu de Mureş (doar în seria întâi), Teren Darina Ungheni, Teren Stadion Ungheni, Teren Kinder Sângeorgiu de Mures şi Teren Academia de Sport Weekend Târgu Mureş”.


„În actuala perioadă este extrem de dificil de stabilit şi dezvoltat relaţii de parteneriat cu mediul de afaceri privat. De aceea, doresc să evidenţiez în mod deosebit implicarea  E.ON România în susţinerea sportului pentru copii, această companie fiind un model de sprijin pentru domeniul sportului, pentru comunitate în general. Suportul oferit de E.ON contribuie la atingerea unui rezultat pe care ni-l dorim cu toţii: să avem copii educaţi, sănătoşi, veseli şi plini de energie”, a declarat la Târgu Mureş, Gheorghe Hagi.

“Pentru E.ON România, în calitate de partener al Asociaţiei Sportive ACS Kinder, acest eveniment sportiv destinat juniorilor este un motiv de mare bucurie şi mândrie, fiindcă împreună am reuşit să facem să se vorbească tot mai mult în ţară, dar şi în străinătate, despre acest turneu. Susţinem această competiţie deoarece credem că o generaţie sănătoasă şi performantă  nu se poate forma decât în condiţiile în care educaţia este completată de sport, în toate formele sale“, a declarat Raluca Şandru, Director Divizie E.ON Servicii Clienţi.

Toate noutăţile şi detaliile desfăşurării turneului sunt disponibile pe site-ul oficial al competiţiei www.eonkinder.ro.

 

Autor Alexandrina Iordache 29 August 2014, 10:53 Sport
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii