Asociatia Suporterilor Dacia Unirea Braila se implică! Din nou!

De Redactia 23 Octombrie 2019, 18:58 Sport

mesaj suporteriA trecut ceva timp de când ... nu ne-am făcut simțită prezența. Motivele sunt multe, dar nu despre asta este vorba acum (va veni și momentul acela).
Și noi suntem dezamăgiți de situația în care se află Dacia Unirea Brăila, însă alegem să ne implicăm din nou în speranța că, măcar acum, eforturile noastre vor fi apreciate așa cum trebuie!

După cum se cunoaște, Dacia Unirea își dispută meciurile de pe teren propriu la Însurăței datorită faptului că gazonul de pe Municipal... s-a uscat. Nu contează cine nu l-a întreținut, după ce la începutul sezonului trecut ASDUB a contribuit semnificativ la regenerarea lui, cert este că la acest moment nu mai există gazon!

Pentru ca DUB să se întoarcă ACASĂ este nevoie de refacerea în totalitate a suprafeței de joc, astfel că ASDUB a decis să se implice decisiv: azi, 22.10.2019 am depus la Primăria Municipiului Brăila o solicitare de sprijin pentru refacerea gazonului astfel încât în primăvară DUB să revină pe Municipal.

Toate costurile necesare refacerii suprafeței de joc provin din fonduri ale ASDUB, sponsorizări și donații, întreaga procedură fiind coordonată de ASDUB!

Singura solicitare adresată Primăriei Municipiului Brăila (proprietarul Stadionului Municipal) și în special domnului Primar Dragomir Viorel Marian este aceea de a lua măsurile necesare asigurării pazei la Stadion (este cunoscut că în fiecare zi diverse persoane pătrund în incinta Stadionului și pe suprafața de joc) și de a nu mai permite desfășurarea de activități pe suprafața de joc până la regenerarea sa completă (posibilă, probabil, în primăvară).

Sperăm ca rugămintea noastră să ajungă unde trebuie, să fie serios analizată și să primim acceptul (în timp util) pentru a face aceste lucrări de refacere a gazonului necesare pentru ca DUB să revină ACASĂ!

Oricine poate contribui, cu orice sumă, sub formă de sponsorizare sau donație, pentru finanțarea acestor lucrări!

Noi am ales să ne implicăm !
#povesteacontinuă
ASDUB

 

Autor Redactia 23 Octombrie 2019, 18:58 Sport
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii