Un martisor pentru... sanatatea lui Filip, expozitie in scop caritabil la Galati

De Alexandrina Iordache 03 Martie 2014, 10:17 Social

Gradinita nr. 9 Galati si Gradinita nr. 40 Galati (structura) - director prof. Ioana Mardare, în parteneriat cu Casa de Cultura a Sindicatelor Galati - director ec. Ovidiu Manole si scriitoarea Angela Baciu organizeaza o expozitie de martisoare cu vânzare, în scop caritabil: ”UN MARTISOR pentru... SANATATEA lui FILIP”.

Actiunea face parte din proiectul educational: ”Iubeste si daruieste” coordonat de prof. Diana Soimu si scriitoarea Angela Baciu.

Expozitia va fi organizata la Casa de Cultura a Sindicatelor Galati (et.I) si Gradinita nr.9. si cuprinde: martisoare, felicitari, desene, obiecte din diferite materiale realizate de micutii artisti. Deschiderea va avea loc pe 03 martie 2014, ora 10.00 la CCSG

Banii colectati din vânzare vor fi virati în contul: RO23RZBR0000060014754358 - titular cont Silviu Dorobat.
        
DOROBAT FILIP-STEFAN în vârsta de 3 ani, a fost diagnosticat la nastere cu tetrapareza spastica.
Timp de doi ani, a urmat terapie recuperatorie la Spitalul ”Dr. Victor Gomoiu” din Bucuresti si la Spitalul de Psihiatrie ”Dr. Gheorghe Preda” din Sibiu.
În urma procedurilor de evaluare, a tratamentului recuperator si a terapiei bojta, s-au observat progrese în evolutia psihomotorie a copilului.
Abia acum, la 3 ani, Filip poate tine în mâna obiecte usoare si se deplaseaza ”de-a busilea”, este un copil extraordinar de bun si frumos!!!!
În discutiile avute cu mama copilului, CRISTINA DOROBAT(date de contact; 0741030146, e-mail; cristina24dorobat@yahoo.com), am aflat ca lunar i-a fost necesara pentru tratamentul de recuperare si transport la spitalele din Bucuresti si Sibiu, suma de 2000 lei. Familia a fost ajutata în 2012, cu bani, obtinuti din spectacolul caritabil organizat de Casa de Cultura a Studentilor din Galati, dar si de la persoane fizice.
Copilul, pentru a putea sa se deplaseze, trebuie sa suporte o operatie de spasticitate, operatie care se face la Chisinau si pentru care este necesara suma de ...1800 euro.
Sa il ajutam fiecare cum putem!, este apelul pe care il fac organizatorii.

Oameni cu suflet mare, cumparând un martisor, îl puteti ajuta pe Filip, sa faca primii pasi!
SA FIM OAMENI!

Evenimentul este realizat in colaborare cu Uniunea Scriitorilor din Romania, Filiala/Reprezentanta Iasi

 

Autor Alexandrina Iordache 03 Martie 2014, 10:17 Social
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii