Akcees aduce oportunităţile mai aproape de tineri

De Frimu Ghinea 16 Februarie 2012, 15:27 Romania
Sâmbătă, 25 februarie, Akcees organizează evenimentul de lansare al organizaţiei, eveniment în cadrul căruia oameni de afaceri şi antreprenori consacraţi vor discuta despre perspectivele de carieră existente pentru tinerii din România.

Akcees a luat naştere pe 11 noiembrie 2011 ca urmare a dorinţei membrilor săi fondatori, Şerban Mogoş şi Irina Scarlat, de a contribui la dezvoltarea profesională a tinerilor, atât prin promovarea şi susţinerea activităţilor antreprenoriale, cât şi prin facilitarea integrării pe piaţa muncii a tinerilor studenţi şi proaspăt absolvenţi.

În doar câteva luni de existenţă, Akcees a crescut de la două persoane ce împărtăşeau un ideal, la o echipă tânără şi dinamică, echipă care crede cu pasiune în misiunea, viziunea şi valorile organizaţiei şi care deţine experienţa necesară pentru a duce la bun sfârşit obiectivele asumate. Prin proiectele şi evenimentele pe care le va organiza în 2012, Akcees se va distinge în peisajul non-guvernamental românesc drept o organizaţie puternică, al cărei profesionalism şi proactivitate vor genera performanţe deosebite în viitor.

Tinerii care doresc să afle mai multe despre proiectele Akcees, care vor să participe la dezbaterea „Perspective de carieră pentru tinerii din România” sau care îşi doresc să interacţioneze în mod direct cu personalităţi importante din mediul de afaceri românesc sunt aşteptaţi la evenimentul de lansare al organizaţiei, eveniment ce va avea loc sâmbătă, 25 februarie, începând cu ora 16:00 la Hotel Residence Arc de Triomphe, sala Victoria. Participarea la eveniment este gratuită şi se efectuează în baza înscrierii prealabile; formularul de înregistrare este disponibil pe site-ul organizaţiei www.akcees.ro.

„Am decis să înfiinţăm această organizaţie pentru a putea contribui la dezvoltarea profesională tinerilor, prin facilitarea accesului nemijlocit la oportunităţile existente. Nu ne-am lăsat descurajaţi nici de climatul economic şi politic potrivnic din România şi nici de reticenţa multor persoane din jur. Pentru că noi credem cu adevărat în misiunea, valorile şi obiectivele Akcees. Prin activitatea noastră, vom fi alături de tineri în materializarea propriilor vise pentru viitor. Pentru noi, Akcees reprezintă deja un vis devenit realitate.”  a declarat Şerban Mogoş, Preşedinte şi Co-Fondator Akcees.

Pentru mai multe informaţii
Irina Scarlat, Vice-Preşedinte Executiv Akcees - irina@akcees.com

 

Autor Frimu Ghinea 16 Februarie 2012, 15:27 Romania
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii