Gheorghe Bunea Stancu, din nou în fața instanței

De AGERPRES 02 Septembrie 2014, 11:13 Romania
Președintele suspendat al Consiliului Județean(CJ) Brăila, Gheorghe Bunea Stancu, a fost adus, marți, sub escortă polițienească, dar fără să poarte cătușe la mâini, la Curtea de Apel Galați, unde urmează să se judece cererea DNA de arestare preventivă.

În urmă cu o săptămână, magistrații Tribunalului Galați au respins cererea procurorilor DNA Galați care au solicitat înlocuirea măsurii arestării la domiciliu cu măsura arestării preventive.

Stancu a fost adus în fața magistraților Curții de Apel care vor judeca cererea procurorilor DNA Galați care au solicitat înlocuirea măsurii arestării la domiciliu, aplicată lui Bunea Stancu, cu măsura arestării preventive, după ce fostul președinte al CJ Brăila ar fi luat legătura cu unul dintre inculpații în dosarul în care este acuzat de abuz în serviciu și conflict de interese.

Procurorii DNA Galați au cerut arestarea preventivă a lui Bunea Stancu ca urmare a faptului că inculpatul ar fi luat legătura, în mod indirect, cu suspectul Soare Vasile, directorul firmei Concivia, la care președintele CJ este acționar. Astfel, inculpatul a încălcat una dintre măsurile dispuse prin încheierea din data de 8 august 2014 a Tribunalului Galați, respectiv interdicția să comunice cu ceilalți inculpați, suspecți sau martori.

 

Autor AGERPRES 02 Septembrie 2014, 11:13 Romania
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii