Pui in sos dulce-acrisor - reteta indiana
Reteta face parte din programul de educatie culinara “50 de saptamani in bucatariile lumii” derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in parteneriat cu brandul Arpis si Kotanyi Romania.
Ingrediente:
1 kg pui
½ kg rosii proaspete sau piure
2 cepe (pasta)
3 lingurite de zahar
Sare - dupa gust
Chilli rosu – dupa gust
1 lingurita de frunze de menta
½ cana de smantana (200 g)
½ lingurita nucsoara pudra
2 seminte de scortisoara
4 cuisoare
5 frunze de nucsoara
1 lingura pasta de usturoi si ghimbir
5 linguri de ulei
Mod de preparare:
Rosiile se fierb impreuna cu cardamom-ul si pasta de usturoi si ghimbir pana devin piure.
Separat, intr-o tava, se pun 4 linguri de ulei. Peste uleiul incins se adauga puiul si se pune la inabusit la foc mic.
Cand puiul capata culoare se adauga piureul de rosii si pasta de ceapa si se lasa pe foc timp de cinci minute.
Se adauga restul ingredientelor si se lasa in continuare pe foc timp de 10 minute.
La sfarsit se adauga smantana si ghimbir.
...
Reteta indiana a fost oferita si preparata de Taj Restaurant Bucuresti
Ingrediente:
1 kg pui
½ kg rosii proaspete sau piure
2 cepe (pasta)
3 lingurite de zahar
Sare - dupa gust
Chilli rosu – dupa gust
1 lingurita de frunze de menta
½ cana de smantana (200 g)
½ lingurita nucsoara pudra
2 seminte de scortisoara
4 cuisoare
5 frunze de nucsoara
1 lingura pasta de usturoi si ghimbir
5 linguri de ulei
Mod de preparare:
Rosiile se fierb impreuna cu cardamom-ul si pasta de usturoi si ghimbir pana devin piure.
Separat, intr-o tava, se pun 4 linguri de ulei. Peste uleiul incins se adauga puiul si se pune la inabusit la foc mic.
Cand puiul capata culoare se adauga piureul de rosii si pasta de ceapa si se lasa pe foc timp de cinci minute.
Se adauga restul ingredientelor si se lasa in continuare pe foc timp de 10 minute.
La sfarsit se adauga smantana si ghimbir.
...
Reteta indiana a fost oferita si preparata de Taj Restaurant Bucuresti
Scrie un comentariu
Comentarii
Vezi toate comentariile
Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.
Scrie un comentariu