Platou din fructe de mare cu biban (lup de mare) - reteta italiana
ReÅ£eta italiană ”Platou din fructe de mare cu biban” face parte din a doua ediÈ›ie a programului de educaÅ£ie culinară “50 de săptămani în bucătăriile lumii”, program derulat de agenÅ£ia de relaÅ£ii publice, Russenart Communications, în perioada februarie - decembrie 2015.
Ingrediente:
200 g. File de pește (lup de mare/ biban de mare)
Amestec din fructe de mare (midii, creveți curățați și scoici verzi)
Sos de roșii
roșii cherry
chilli
măsline kalamata
busuioc
coriandru
lime
Mod de preparare:
File-ul de peÈ™te se prăjeÈ™te câte 2 minute pe fiecare parte È™i se scoate pe o farfurie.
CreveÈ›ii se curăță iar lămâia verde se taie în sferturi.
Apoi amestecul de fructe de mare se căleÈ™te în unt împreună cu măslinele, roÈ™iile cherry È™i condimentele. Se stinge cu vin alb, sec.
Se adaugă file-ul de pește și sos de roșii.
Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.
Scrie un comentariu