Platou din fructe de mare cu biban (lup de mare) - reteta italiana

De Alexandrina Iordache 07 Februarie 2015, 19:56 Retete

platou fructe de mare cu bibanReţeta italiană ”Platou din fructe de mare cu biban” face parte din a doua ediție a programului de educaţie culinară “50 de săptămani în bucătăriile lumii”, program derulat de agenţia de relaţii publice, Russenart Communications, în perioada februarie  - decembrie 2015.

Ingrediente:
200 g. File de pește (lup de mare/ biban de mare)
Amestec din fructe de mare (midii, creveți curățați și scoici verzi)
Sos de roșii
roșii cherry
chilli
măsline kalamata
busuioc
coriandru
lime

Mod de preparare:
File-ul de pește se prăjește câte 2 minute pe fiecare parte și se scoate pe o farfurie.
Creveții se curăță iar lămâia verde se taie în sferturi.
Apoi amestecul de fructe de mare se călește în unt împreună cu măslinele, roșiile cherry și condimentele. Se stinge cu vin alb, sec.
Se adaugă file-ul de pește și sos de roșii.

 

Autor Alexandrina Iordache 07 Februarie 2015, 19:56 Retete
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii