Platou din fructe de mare cu biban (lup de mare) - reteta italiana

De Alexandrina Iordache 07 Februarie 2015, 19:56 Retete

platou fructe de mare cu bibanReÅ£eta italiană ”Platou din fructe de mare cu biban” face parte din a doua ediÈ›ie a programului de educaÅ£ie culinară “50 de săptămani în bucătăriile lumii”, program derulat de agenÅ£ia de relaÅ£ii publice, Russenart Communications, în perioada februarie  - decembrie 2015.

Ingrediente:
200 g. File de pește (lup de mare/ biban de mare)
Amestec din fructe de mare (midii, creveți curățați și scoici verzi)
Sos de roșii
roșii cherry
chilli
măsline kalamata
busuioc
coriandru
lime

Mod de preparare:
File-ul de peÈ™te se prăjeÈ™te câte 2 minute pe fiecare parte È™i se scoate pe o farfurie.
CreveÈ›ii se curăță iar lămâia verde se taie în sferturi.
Apoi amestecul de fructe de mare se căleÈ™te în unt împreună cu măslinele, roÈ™iile cherry È™i condimentele. Se stinge cu vin alb, sec.
Se adaugă file-ul de pește și sos de roșii.

 

Autor Alexandrina Iordache 07 Februarie 2015, 19:56 Retete
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii