Cotlet de porc cu mamaliguta si cartofi

De Alexandrina Iordache 31 Octombrie 2014, 10:45 Retete

cotlet de porc cu cartofiReteta moldoveneasca “Cotlet de porc cu mamaliguta si cartofi” face parte din a doua editie a programului de educatie culinara “Descopera tradiţiile culinare romaneşti!” derulat de agenţia de relaţii publice, Russenart Communications.
 
Ingrediente:
1 Cotlet de porc
ciuperci
ceapa
ulei
smantana dulce
malai Gold Maya
piper
sare

Mod de preparare cotlet
Cotletul se frige pe gratar timp de 20 de minute.

Mod de preparare sos:
Se calesc ceapa si ciupercile in ulei. Se adauga smantana dulce.
Se pune piper si sare dupa gust.

Se serveste alaturi de cartofi cu rozmarin si mamaliguta din malai Gold Maya.

Secretul bucatarului
La prepararea retetei acasa, reteta se poate prepara folosind, in loc de gratar, o tigaie si putin ulei.

 

 

Autor Alexandrina Iordache 31 Octombrie 2014, 10:45 Retete
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii