Antricot de vită cu salată verde și roșii cherry coapte

De Alexandrina Iordache 05 Mai 2015, 10:58 Retete

Reţeta mediteraneană ”Antricot de vită cu salată verde și roșii cherry coapte” face parte din a 2-a editie a programului de educaţie culinara “50 de saptamani in bucatariile lumii”, program derulat de agenţia de relaţii publice, Russenart Communications, în perioada februarie – decembrie 2015.

Ingrediente
antricot de vită 350 g
roșii cherry 100 g
salată verde 30 g
unt 20 g
rozmarin
sare
piper
ulei de măsline
ardei iute 5 g

Mod de preparare

Antricotul de vită se crestează și se condimentează cu piper, apoi se sărează și se pune pe grătar.
Roșiile cherry se pun pe grătar alături de carne. Se adaugă ardeiul iute tăiat felii.
După ce s-a fript carnea pe grătar, se pune într-o tigaie și se presară rozmarin și puțină sare. Peste carne se adaugă untul tăiat cubulețe și toarnă uleiul de măsline, apoi se pune tigaia în cuptor puțin, până ce se topește untul.

Mod de servire
Se servește cu salată verde, roșii cherry coapte pe grătar și ardei iute, alături de un vin roșu.

 

Autor Alexandrina Iordache 05 Mai 2015, 10:58 Retete
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii