Deputatul Marioara Nistor solicita rezolvarea situaţiei şcolilor brăilene rămase fără bani

De Alexandrina Iordache 04 Septembrie 2014, 19:51 Politica
Deputatul UNPR de Braila Marioara Nistor s-a adresat ministrului Educaţiei caruia îi cere să rezolve problema şcolilor brăilene rămase fără bani. Redam integral continutul întrebarii adresat ministrului Remus Pricopie:

Stimate domnule ministru,
O serie de şcoli din municipiul Brăila au rămas fără bani de salarii pentru restul anului, situaţia fiind extrem de îngrijorătoare pentru respectivele unităţi de învăţământ. Potrivit edililor locali, situaţia se datorează faptului că directorii şcolilor în cauză ar fi înfiinţat clase cu 18-20 de elevi, în ideea de a menţine cât mai multe din catedrele existente ale profesorilor. S-a creat astfel o discrepanţă în ceea ce priveşte volumul cheltuielilor raportate la aceste clase, respectiv costurile standard pentru fiecare elev nu mai corespund cu limitele admise, în cazul claselor cu maxim 20 de copii.
 
Având în vedere situaţia prezentată, vă întreb respectuos domnule ministru ce soluţii aveţi pentru a scăpa şcolile brăilene rămase fără fonduri de spectrul iminent al falimentului?

Solicit răspuns scris.
Deputat UNPR de Brăila,
Marioara NISTOR

 

Autor Alexandrina Iordache 04 Septembrie 2014, 19:51 Politica
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii