Partidul Ecologist: Guvernul aproba tacit enclavizarea României

De Redactia 01 Septembrie 2014, 00:25 Politica
Candidatul Partidului Ecologist la alegerile prezidentiale, domnul William Brinza, condamna lipsa de reactie a Guvernului Romaniei fata de proiectul de lege propus de UDMR privind autonomia Tinutului Secuiesc, care prevedere infiintarea functiei de presedinte pentru aceasta regiune. Anuntul in acest sens a fost facut de inca vicepremierul in functie al Guvernului, dl. Kelemen Hunor, presedintele UDMR.

Partidul Ecologiast Roman considera ca o astfel de propunere este in contradictie flagranta cu prevederile Constitutiei Romaniei, care stipuleaza ca Romania este un stat national si unitar.

Partidul Ecologist Roman considera ca tacerea Guvernului inseamna implicit aprobarea acestei propuneri anti-nationale. Consideram ca Primul Ministru Victor Ponta si Vicepremierul Liviu Dragnea accepta un act impotriva intereselor Romaniei, care ar trebui sanctionat de toti cetatenii Romaniei.

Infiintarea unui asa-zis Tinut Secuiesc cu un presedinte propriu inseamna practic enclavizarea Romaniei dupa modele cunoscute din Transnistria si Crimeea. Aceasta actiune este un act de sfidare al cetatenilor Romaniei si de neacceptat in lumea civilizata.

Birou de Presa
Partidul Ecologist Roman

 

Autor Redactia 01 Septembrie 2014, 00:25 Politica
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii