Premierul Viorica Dăncilă îi transmite președintelui Klaus Iohannis propunerile de ministri interimari după ce șeful statului a refuzat numirea noilor ministri propuși de PSD.

De AmosNews 23 Aprilie 2019, 19:52 Politica

„Premierul Viorica Dăncilă va transmite în această seară președintelui Iohannis propunerile de numire a vicepremierului Ana Birchall, ministru interimar pentru portofoliul Ministerului Justiției, a ministrului Eugen Teodorovici, ministru interimar pentru portofoliul Ministerului Fondurilor Europene și a ministrului Radu Ștefan Oprea, ministru interimar pentru portofoliul Ministerului pentru Românii de Pretutindeni”, se arată într-un comunicat al Guvernului.

Viorica Dăncilă îl acuză totodată pe Klaus Iohannis că a intrat în logica de campanie electoral, precizând că propunerile inițiale, respectiv Oana Florea, Tit-Liviu Brăiloiu și Eugen Nicolicea, respectau toate exigențele constituționale.

”Sunt un om al dialogului și am încercat, așa cum era și firesc, să am cu președintele Iohannis o discuție premergătoare acestei decizii. Constat, cu regret, că președintele refuză colaborarea instituțională și că, în continuare, prin acțiunile sale încearcă să împiedice buna desfășurare a activității Guvernului României. Din păcate, campania electorală rămâne pentru președintele Iohannis o miză mai importantă decât continuarea activității ministerelor și punerea în aplicare a măsurilor guvernamentale, în beneficiul românilor”, precizează Dăncilă. 

 

Autor AmosNews 23 Aprilie 2019, 19:52 Politica
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii