Cu trenul la Festivalul Electric Castle care se desfașoară în incinta Castelului Banffy din Bonțida

De Redactia 11 Iulie 2018, 11:56 Oferte

trenPentru preluarea traficului feroviar de călători estimat cu prilejul Festivalului Electric Castle care se desfășoară în apropiere de Cluj, în perioada 18 – 22 iulie 2018, trenurile InterRegio ale CFR Călători vor avea programată o oprire suplimentară la BONÈšIDA.
Studenţii călătoresc gratuit, cu procurarea biletelor de la casele de bilete din gări.

Un bilet de tren pentru un adult de la BucureÈ™ti Nord la BonÈ›ida cu tren InterRegio, clasa a 2-a este 100,90 lei, iar pentru un elev este de 50,45 de lei. Pe distanÈ›a Cluj Napoca – BonÈ›ida, un bilet pentru un adult la tren Regio este de 4,40 lei.

Modalități de cumpărare bilete de tren:

- online de pe site-ul cfrcalatori.ro, cu reducere de 5% – singura care se cumulează È™i cu alte discount-uri, tip 10% pentru călătoria dus-întors;
- de la casele de bilete din staţiile şi agenţiile de voiaj CFR;
- de la automatele de vânzare din gările mari sau de la
- terminale ZebraPAY din marile centre comerciale.

Comuna BonÈ›ida, aflată la 30 km distanță de Cluj È™i la 17 km de Gherla, este străbătută de magistrala feroviară 401 care asigură legătura între Cluj Napoca È™i nodul feroviar Dej Călători, comuna fiind deservită de staÈ›iile CFR BonÈ›ida È™i Răscruci.

Festivalul Electric Castle se desfășoară în perioada 18-22 iulie 2018 È™i este primul festival din România care a mutat muzica electronică È™i concertele live pe scenele indoor sau în aer liber ale unui castel, desfășurându-se în incinta Castelului Banffy din BonÈ›ida.

Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, să ne contacteze la numărul de telefon 021/9521 sau să se adreseze personalului nostru din stații.

comunicat CFR Călători

 

Autor Redactia 11 Iulie 2018, 11:56 Oferte
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii