Târgul de produse traditionale, Romexpo,15 - 18 octombrie 2014

De Alexandrina Iordache 13 Octombrie 2014, 13:00 Oferte
Un adevarat festin al bucatelor traditionale romanesti promit organizatorii Târgului de Produse Traditionale 2014 care se desfasoara în perioada 15-18 octombrie 2014 în casutele de pe Aleea Negustorilor, Romexpo. In conditii optime de igiena si siguranta, se expun produse alimentare traditionale cât si ale mestesugarilor si comerciantilor de obiecte de artizanat de cele mai diverse categorii din mai multe zone ale tarii.

Se expun si se pot achizitiona: produse din carne, produse lactate,  peste si produse din peste,  bauturi alcoolice si non-alcoolice, pâine, dulciuri, produse apicole,    conserve legume-fructe (zacusca, muraturi, dulceturi, gemuri, compoturi etc.),  alte produse alimentare (traditionale si bio/ecologice/organice),  produse de artizanat si cadouri,  articole vestimentare si accesorii.

Dupa cum anunta organizatorii vizitatorii vor gasi, ca si la celelalte editii din acest an: strachini burdusite cu slanina, cârnati afumati, bucati zdravene de sunca împanate, muraturi dupa reteta bunicii, castane coapte, miere de albine bio, dulceturi, prajituri si ciocolata de casa, alune si migdale pralinate, mere glazurate etc.

Urmatoarele editii ale târgului din anul acesta vor avea loc în perioadele: 13 - 16 noiembrie 2014 si 19 - 23 noiembrie 2014

Accesul pietonal se face prin intrarile A, B si C iar cel auto prin intrarile B si C
Costul unui bilet intrare: 15 lei/zi
Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilitati si persoanele institutionalizate beneficiaza de intrare gratuita
Biletele pot fi achizitionate si online, accesand platforma de vanzare bilete.

sursa: Romexpo

 

Autor Alexandrina Iordache 13 Octombrie 2014, 13:00 Oferte
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii