Bag Expo - primul târg din ţară dedicat în exclusivitate genţilor şi accesorilor, la Galeria Arcade Galati

De Alexandrina Iordache 16 Decembrie 2014, 19:00 Oferte

arcade Galati, logoPrimul târg din ţară dedicat în exclusivitate genţilor şi accesorilor - ”Bag Expo” - se desfasoara în perioada 17 - 23 decembrie 2014 în incinta Galeriei Arcade Galati, platforma ideală pentru toţi cei care caută genţi de calitate, pentru absolut toate gusturile.  Aici pot fi gasite peste 4.000 de modele de genţi casual sau sport, plicuri elegante, trollere şi genţi de voiaj, serviete şi diplomate, rucsaci, borsete, genţi pentru laptop, portofele şi curele.

Un adevarat paradis al gentilor, varietatea genţilor satisfacând si cele mai pretenţioase gusturi.

Este o expoziţie de genţi şi accesorii, aflată la prima ediţie, cu produse provenind din 13 ţări, produse deosebite la preţuri de producător si într-o gamă variată âtde modele. Aici puteti gasi atât genti elegante dar si genti sport. Vedetele expozitiei sunt gentile din piele de piton.

Sunt prezentate articole de producţie mică, handmade, croşetate, împletite, cu aplicaţii, motive etno, cusături şi alte detalii remarcabile. Realizate în Italia, Franţa, Germania, Ucraina, India, România şi Polonia, genţile acoperă toate gusturile, indiferent de gen, vârstă sau preferinţe.

Aceasta editie promite mii de produse din care clientii nu numai ca-si vor completa garderoba de genti, dar vor pleca acasa si cu cadoul perfect pentru cei dragi.

 

Autor Alexandrina Iordache 16 Decembrie 2014, 19:00 Oferte
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii