Juniorii Pedaleaza - concurs de îndemânare pe bicicleta pentru copii, Galati, editia a II-a

De Alexandrina Iordache 24 Aprilie 2015, 22:38 Oferte

Duminica 26 aprilie 2015, în intervalul programului orar 8,00 - 13,30, în municipiul Galati, în parcarea magazinului Kaufland din cartierul Micro 19, se desfasoara a doua editie a concursului de îndemânare pe bicicleta pentru copii Juniorii Pedaleaza.

Concursul este organizat de Asociatia Bike Works în parteneriat cu Kaufland, Top Media, Hangarul, Dorin Bălănescu Photography şi DJ Liviu Stoica. Concursul se adreseaza copiilor cu vârste între 6 şi 14 ani. Înscrierile se fac şi la faţa locului dar într-un număr limitat.

Programul de desfasurare a concursului de duminica, 26 aprilie 2015, este
urmatorul:
08.00 - 09.30 - Ridicare pachete de concurs/noi înscrieri;
10.00 - Start categoria 6 - 8 ani;
11.00 - Start categoria 9 - 11 ani;
12.00 - Start Categoria 12 - 14 ani;
13.30 - Premierea.

”În cadrul concursului mici vor avea avea de parcurs, pe bicicletă, un traseu care va cuprinde mai multe tipuri de obstacole pornind de parcurgerea unui traseu printre jaloane, traversarea unei scânduri înguste sau mutarea unui bidon cu apă de la un punct fix la altul. La final, copiii vor fi răsplătiţi cu diplome, trofee, medalii şi produse oferite de sponsori.

Asociaţia Bike Works promovează mersul în siguranţă pe bicicletă şi de aceea trebuie să ştiţi că micuţii nu vor putea intra în concurs dacă nu poartă căşti de protecţie. În acelaşi timp, evenimentul se va desfăşura pe un circuit inchis, toata zona de concurs din parcarea centrului comercial fiind izolata fata de masini si marcata corespunzator” - Asociaţia BikeWorks

Informatii privind detaliile concursului, regulamentul, înscrieri şi descrierea traseelor le puteti afla accesând site-ul juniorii.bikeworks.ro.
Intrebari, nelamuriri, propuneri se pot trimite la juniori@ bikeworks.ro, sau pot fi postate pe pagina de facebook unde veti primi si raspuns.

 

Autor Alexandrina Iordache 24 Aprilie 2015, 22:38 Oferte
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii