Gala Premiilor pentru Un Mediu Curat, editia a VI-a

De Alexandrina Iordache 20 Octombrie 2014, 17:28 Oferte

Au început înscrierile pentru Gala Premiilor Pentru Un Mediu Curat, editia a VI-a, organizatori: ECOTIC, Alucro, Asociatia Natională pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din România si Hotnews.ro, sub egida Ministerului Mediului si Schimbărilor Climatice.

Cea de-a sasea editie a „Galei Premiilor Pentru Un Mediu Curat” este o campanie care are drept scop promovarea proiectelor de responsabilitate sociala concretizate in proiecte ECO si proiecte de CRS care vizeaza colectarea selectiva si reciclarea deseurilor, conservarea resurselor planetei si prevenirea risipei acestora, dezvoltate in perioada octombrie 2013 – 30 noiembrie 2014, de companii, institutii de invatamant, institutii publice si organizatii non-guvernamentale din Romania, se precizeaza în regulamentul galei.

In perioada 01 octombrie 2014 - 30 noiembrie 2014 pot fi inscrise proiecte pe platforma online http://www.galapremiilorpentrumediu.eu unde poate fi consultat si regulamentul. Pot fi înscrise proiectele desfasurate pe teritoriul României în perioada octombrie 2013 – 30 noiembrie 2014.

Conform regulamentului, pot înscrie proiecte patru categorii de participanti:

- Companii – Persoanele juridice care au desfasurat proiecte si campanii de responsabilitate sociala concretizate in proiecte ECO si proiecte de CRS care vizeaza colectarea selectiva si reciclarea deseurilor, conservarea resurselor planetei si prevenirea risipei acestora, dezvoltate in perioada octombrie 2013 – 30 noiembrie 2014 pe teritoriul Romaniei. Aceste companii sunt definite pentru acest concurs ca fiind orice persoana juridica cu sediul social in Romania, organizata sub forma SRL, SA, SCS, SNC, SCA, care inregistreaza activitate economica sau comerciala de cel putin 12 luni calendaristice inainte de inscrierea in acest proiect.

- Institutii publice din Romania – Institutii care au desfasurat proiecte si campanii de responsabilitate sociala concretizate in proiecte ECO si proiecte de CRS care vizeaza colectarea selectiva si reciclarea deseurilor, conservarea resurselor planetei si prevenirea risipei acestora, dezvoltate in perioada octombrie 2013 – 30 noiembrie 2014 pe teritoriul Romaniei. Aceste institutii publice sunt definite pentru acest concurs ca fiind orice prefectura, primarie, inspectorat, agentie pentru protectia mediului, minister, spital, etc.

- Institutii de invatamant din Romania – Orice institutie de invatamant din Romania care a desfasurat proiecte si campanii de responsabilitate sociala concretizate in proiecte ECO si proiecte de CRS care vizeaza colectarea selectiva si reciclarea deseurilor, conservarea resurselor planetei si prevenirea risipei acestora, dezvoltate in perioada octombrie 2013 – 30 noiembrie 2014 pe teritoriul Romaniei.

- Organizatii Non-guvernamentale – Orice organizatie non-profit si non-guvernamentala din Romania care a desfasurat proiecte si campanii de responsabilitate sociala concretizate in proiecte ECO si proiecte de CRS care vizeaza colectarea selectiva si reciclarea deseurilor, conservarea resurselor planetei si prevenirea risipei acestora, dezvoltate in perioada octombrie 2013 – 30 noiembrie 2014 pe teritoriul Romaniei.

Jurizarea proiectelor va fi facuta în perioada 2-9 decembrie 2014 iar pe 11 decembrie 2014 câstigatorii vor fi anuntati public.

Premiile acordate câstigătorilor constau în echipamente electronice noi.

Detalii si regulamentul concursului gasiti accesând http://www.galapremiilorpentrumediu.eu, http://www.ecotic.rowww.alucro.ro si http://everycancounts.ro

 

 

Autor Alexandrina Iordache 20 Octombrie 2014, 17:28 Oferte
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii