Selgros premiaza clientii fideli în cadrul unei campanii promotionale

De Alexandrina Iordache 13 Mai 2014, 16:36 Oferte
In perioada 14 mai – 10 iunie 2014 în toate magazinele Selgros din ţară se desfasoara campania  promoţionala „Ola, amigo! La Selgros câştigi siguro!”. Concursul premiaza fidelitatea clientilor si este dotat cu 20 vacante all-inclusive (o vacanta all-inclusive în Insulele Capului Verde, 19 vacanţe all-inclusive, în Madeira, acordate prin tragere la sorţi) şi 300.000 de premii garantate, potrivite pentru sectorul cald, acordate în magazine. Participa la concurs orice achiziţie de produse în valoare de minim 250 lei (TVA inclus) pe o factură.

„De 13 ani ne place să răsplătim clienţii noştri fideli şi să le împlinim toate dorinţele. Pentru Selgros Cash&Carry numărul 13 este norocos şi ne dorim să păstrăm aceleaşi valori ale companiei în care credem atât noi, cât şi partenerii noştri. Am lansat această campanie pentru relaţia importantă pe care o avem cu clienţii şi pentru a le mulţumi pentru încrederea pe care o au în serviciile noastre”,  a declarat Pia Krauss, Marketing Manager Selgros Cash&Carry România.  

Orice achiziţie în valoare de minim 250 lei inclusiv TVA reprezintă o şansă de câştig. Pentru a participa la tragerea la sorţi, este necesară completarea taloanelor de participare şi depunerea acestora în urnele de promoţie din magazin. Premiile garantate se acordă în magazine prin intermediul „Roţii Norocului”, o singură dată în ziua achiziţiei.

Regulamentul campaniei este disponibil pe www.selgros.ro şi în magazine.

 

Autor Alexandrina Iordache 13 Mai 2014, 16:36 Oferte
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate