Produse la pret de expozitie la Târgul international de genti de la Galeria ”Arcade” Galati

De Alexandrina Iordache 18 Decembrie 2014, 22:23 Oferte

targ gentiAcum, în preajma sarbatorilor de iarna, la Galeria ”Arcade” din Galati poate fi vizitat Târgul international de genti si accesorii ”Bag Expo”. Deschiderea târgului a avut loc miercuri, 17 decembrie 2014. Târgul, primul de acest gen din tara, va ramâne deschis pâna pe 24 decembrie 2014 inclusiv si poate fi vizitat zilnic între orele 9,00-21,00. Este un bun prilej de a cauta si a achizitiona un cadou deosebit pe care sa-l oferim celor dragi de sarbatori.

Exponatele sunt prezentate în trei ”insule” din incinta Galeriei Arcade: prima - cea mai mare, chiar la intrare iar urmatoarele doua în imediata apropiere a hipermarketului Auchan. Târgul, care prezinta o varietate de modele, forme si culoare, este o lume aparte si fascinanta pentru noi femeile. Daca ai patruns în aceasta lume este foarte greu sa te hotarasti asupra unui produs. Le-ai vrea pe toate.

Târgul se adreseaza în egala masura si barbatilor care au de unde alege produsul preferat din varietatea de genti diplomat, borsete, portofele, manusi, curele etc.

Am tinut sa vizitez târgul pentru ca îmi doream o anume geanta pe care speram sa o gasesc aici. Ce am ggenti importasit la târg mi-a depasit asteptarile. Chiar daca stiam exact ce vreau, atunci când am gasit modelul mult cautat mi-am schimbat optiunea dupa câteva ore petrecute printre genti si accesorii. Sunt posesoarea unei genti noi, nu a modelului pe care îl cautam de mult, ci a alteia care a eclipsat-o si m-a facut sa-mi schimb optiunea.

In târg sunt prezente genti de toate formele, de toate culorile si de toate marimile, din piele, din materiale textile, din înlocuitori de piele si portofele din piele de sarpe. Sunt produse românesti, unele de serie mica lucrate manual de mesteri români cu aplicaţii, motive etno, cusături şi alte detalii remarcabile dar si din import, chiar din ultimele colectii cum sunt cele din Italia.

Sunt expuse peste 4000 de articole. Gasiti aici atât genti cât si accesorii. Dintre acestea as enumera: genti casual sau sport, de voiaj, diplomat, serviete, borsete, genti pentru laptop, trollere, rucsaci, portofele dar si fulare, curele, esarfe, manusi etc.
Roxana Pricope
Practice sau elegante, produsele sunt la preturi acceptabile, pentru toate buzunarele si pentru toate gusturile. Atmosfera calda, de sarbatoare, amabilitatea personalului îti transforma vizita - si cautarea produsului dorit - într-o placere. Placerea de a admira, de a pipai, a încerca si, de ce nu, de a cumpara un lucru frumos, de calitate.

Am stat de vorba cu Roxana Pricope, tânara organizatoare a târgului, care mi-a declarat urmatoarele:

”Este un târg de genti international, primul de acest fel din tara, organizat la Galeria Arcade Galati. Târgul a fost deschis în data de 17 decembrie si va tine pâna pe 24 decembrie 2014 inclusiv, între orele 9,00-21,00. In târg sunt prezente peste 4000 de articole de la trollere la genti de piele si accesorii (esarfe, manusi, fulare, curele, portofele etc.). Sunt expuse produse românesti dar si importate din peste 20 de tari. Produsele sunt la pret de expozitie.

Marea majoritate a produselor sunt din piele dar se gasesc si din înlocuitori sau material textil. Avem expuse genti si portofele lucrate de mesteri din tara si genti din piele din Italia din ultima colectie. Avem prezente în târg portofele din piele de sarpe care pot reprezenta un cadou deosebit pentru persoanele dragi. Cei care vor vizita târgul în ultimele zile vor avea parte de surprize din partea organizatorilor”.

 

Autor Alexandrina Iordache 18 Decembrie 2014, 22:23 Oferte
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii