La Galeria ”Arcade” Galati s-a deschis ”Bag Expo” - târg dedicat exclusiv gentilor si accesoriilor

De Alexandrina Iordache 17 Decembrie 2014, 16:26 Oferte

genti, targ GalatiMiercuri, 17 decembrie 2014 la Galeria ”Arcade” din Galati s-a deschis ”Bag Expo” - primul târg din ţară dedicat exclusiv genţilor şi accesoriilor. Târgul va fi deschis pâna pe 23 decembrie 2014.

Sunt expuse peste 4.000 de modele de genti casual sau sport, plicuri elegante, serviete, genti diplomat, trollere si genti de voiaj dar si rucsaci, borsete, genţi pentru laptop, portofele şi curele pâna la gentile din piele de piton. Aici gasiti o varietate de modele, marimi si culori la preturi de producator. Produsele satisfac si cele mai exigente gusturi ale clientilor la preturi pentru toate buzunerele.

targ GalatiAlaturi de produse românesti se pot achizitiona genti si accesorii realizate în Italia, Franţa, Germania, Ucraina, India şi Polonia, articole de producţie mică, handmade, croşetate, împletite, cu aplicaţii, motive etno, cusături şi alte detalii remarcabile.

In luna decembrie suntem în cautarea cadoului ideal pentru persoanele dragi. La aceasta editie a târgului putem sa ne completam garderoba de genti si putem achizitiona cadoul perfect pentru cei dragi.

Brailenii care vor sa viziteze târgul pot ajunge cu maxi-taxi pâna la intrarea în Galati, Galeria ”Arcade” având locatia în spatele Universitatii ”Danubius” (fosta Real).

 

Autor Alexandrina Iordache 17 Decembrie 2014, 16:26 Oferte
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii