Galeria Arcade Galati: Târg international de minerale, roci si bijuterii, 4-8 februarie 2015

De Alexandrina Iordache 04 Februarie 2015, 12:10 Oferte

expomineraliaGaleria ”Arcade” Galati, Bulevardul Galati nr. 3 A, gazduieste în perioada 4-8 februarie 2015, între orele 9,00-21,00, Targul International de Minerale, Roci si Bijuterii ”Expomineralia”.

Târgul ”Expomineralia” vine cu o editie dedicata exclusiv ametistului. In cadrul târgului pot fi admirate pietre preţioase şi semipreţioase, un numar impresionant de minerale din ametist si totodata o nestemata rara de peste 3 kg provenind din Multii Urali. Aici clientii se vor delecta printre zeci de modele de bijuterii.

De asemenea vizitatorii târgului ”Expomineralia” vor putea alege dintr-o colecţie impresionanta de bijuterii, accesorii şi decoraţiuni realizate din peste 180 de tipuri de roci, flori de mină, geode, cristale, lemn, pietre preţioase şi semipreţioase, provenite din peste 50 de ţări ale lumii, inclusiv din România.

Participanţii la târgul de pietre preţioase şi semipreţioase ”Expomineralia”, ce se desfăşoară de  miercuri 04 februarie 2015, până duminică, 08 februarie 2015, în  incinta Arcade Galati, vor putea admira pentru prima oara în tara cea mai variata gama de minerale din ametist, de asemenea vor afla care sunt proprietăţile fiecărei pietre, ce se potriveşte zodiilor şi personalităţilor lor sau cum le pot influenţa starea de sănătate.

Brailenii care vor sa viziteze târgul pot ajunge cu maxi-taxi pâna la intrarea în Galati, Galeria ”Arcade” având locatia în spatele Universitatii ”Danubius” (fosta Real).

 

Autor Alexandrina Iordache 04 Februarie 2015, 12:10 Oferte
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii