Clubul de turism Proilavia Braila a fost prezent la Targul Regional pentru mestesuguri si artizanat Constanta

De Alexandrina Iordache 17 Aprilie 2014, 20:11 Magazin
In perioada 12-16 aprilie 2014 la Constanta,în organizarea Oficiului Teritorial pentru IMMC Constanta (OTIMMC), s-a desfasurat Targul Regional pentru mestesuguri si artizanat.Targul regional de la Constanta face parte din Programul national multianual pentru sustinerea mestesugurilor si artizanatului 2014.
Evenimentul a reunit mesteri populari si artisti din 6 judete din regiunea Sud-Est. Au fost expuse: obiecte de ceramica, lemn, tesaturi, broderii, icoane, oua ncondeiate, sticla, obiecte quilling, tablouri din materiale naturale,lumanari din ceara stratificata.

Asociatia Clubul de turism Proilavia Braila, care are printre obiective promovarea si incurajarea traditiilor, mestesugurilor, artei plastice si artizanatului, a participat la târg cu obiecte handmade/ artizanale: felicitari,lumanari decorative din ceara stratificata, tablouri si alte obiecte din materiale naturale (lemn, plante uscate, scoici, frunze), oua decorative prin tehnica quilling, obiecte decorative din scoici, realizate in concordanta cu motive naturale, inspirate din modele din zona Dunarii.

”A fost o ocazie deosebita sa aratam la nivel national ca membrii asociatiei Proilavia sunt priceputi in a realiza produse lucrate manual si am fost apreciati de catre public, am cunoscut persoane cu adevarat interesate de pastrarea traditiilor, artei populare si produselor hand-made” se precizeaza comunicatul de presa dat publicitatii.

 

Autor Alexandrina Iordache 17 Aprilie 2014, 20:11 Magazin
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii