Lansarea cartii ”De-a râsu'-plansu'" de Valeriu Ion Gagiulescu la Biblioteca Judeteana Braila

De A.Frangu 15 Mai 2015, 18:50 Literare

lansare carteIn anul 2015, la Editura ,,Istros" a Muzeului ,,Carol I" din Braila a aparut cartea ”De-a rasu'-plansu'” a scriitorului si epigramistului teloeormanean Valeriu Ion Gagiulescu din Turnu Magure.

Marti, 19 mai 2015, incepand cu orele 17:00, la Biblioteca Judeteana ,,Panait Istrati" din Piata ,,Poligon" nr. 4, în prezenta autorului, va avea loc lansarea cartii ”De-a rasu'-plansu'”.

Prefata cartii este semnata de dr. Mihai Frunza, epigramist, iar coperta este realizata de Irina Anghel, eleva, Liceul ,,Hariclea Darclee" din Braila.

Evenimentul are loc la Sala “Fănuș Neagu” și este moderat de Dragoș Adrian Neagu, directorul bibliotecii. Volumul este prezentat de: prof. Vasile Zbarcea, dr. Mihai Frunză și Alexandru Hanganu.

Valeriu Ion Găgiulescu este poet, prozator şi eseist. A debutat în 1965 cu „Microfabule” în revista „Clubul” (Argeș) și are numeroase colaborări la publicaţiile: „Ancheta”, „Cetatea”, „Curierul Primăriei”, „Ecouri dunărene”, „Florile Dunării”, „Pietrele Doamnei”, „Steagul Roşu”, „Vocea a treia”.

A publicat volumele: „Ca floarea câmpului”- roman, 2006; „Amurg” - roman, 2008; „Potcovarul lui Pegas” - poezie, 2008.

 

Autor A.Frangu 15 Mai 2015, 18:50 Literare
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii