Galati: Expoziţia Asociaţiei Fotografilor din China, 20-31 octombrie 2014

De A.Frangu 20 Octombrie 2014, 14:29 Literare

Fotografie chinezaCentrul Cultural Dunarea de Jos Galati, sala Rondă din strada Domneasca nr. 61, gazduieste editia a doua a Festivalului Fotografiei Chineze în România. Festivalul este organizat de Asociaţia “Euro Foto Art” sub patronajul Ministerului Culturii, Ambasadei Chineze în România şi al Asociaţiei Fotografilor din China (CPA) în perioada 26 septembrie - 22 octombrie 2014.

La Galati vernisajul expozitiei va avea loc luni 20 octombrie 2014, la ora 16.00 si va fi deschisa publicului pâna pe 31 octombrie 2014, zilnic între orele 09:00 - 19:00. Evenimentul este dedicat aniversării a 65 de ani de la stabilirea relaţiilor de diplomaţie dintre România şi China si cuprinde fotografii realizate de cei mai reputati fotografi din China.

”Printre fotografiile expuse, publicul vizitator va putea admira o serie de peisaje inedite fotografiate în diferite regiuni ale Chinei, dar şi diferite portrete autentice în care personajele se manifestă foarte degajat şi natural. Multe din socio-fotografiile expuse prezintă diferite imagini de o valoare artistică deosebită.

Expoziţia artiştilor fotografi din China a fost prezentată de-a lungul anilor în mai multe Galerii din România; Oradea, Craiova, Arad şi Cluj Napoca. Datorită bunelor relaţii de colaborare bilaterală existente dintre Asociaţia “Euro Foto Art” şi partenerul acestuia Fotoclubul “Dunărea de Jos” din Galaţi a fost posibilă organizarea expoziţiei şi în oraşul pe malul Dunării.

Vernisajul expoziţiei organizată în cadrul parteneriatului dintre Centrului Cultural “Dunărea de Jos” din Galaţi sub patronajul Consiliului Judeţean Galaţi şi Asociaţia “Euro Foto Art” din Oradea, va avea loc luni 20 octombrie 2014, la ora 16.00, la sediul Centrului Cultural sala Rondă din strada Domneasca nr. 61.

Noua expoziţie de artă fotografică va rămâne la dispoziţia publicului vizitator din Galaţi şi nu numai, până la data de 31.10.2014, zilnic între orele 09:00 – 19:00”. - Asociaţia “Euro Foto Art” ,Fotoclubul “Dunarea de Jos”

 

 

Autor A.Frangu 20 Octombrie 2014, 14:29 Literare
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii