Brancoveniana, ediția întâi, 2019. Festival-concurs international de poezie

De Mihai Vintilă 10 Iulie 2019, 20:20 Literare

Implinirea la data de 15 august a 315 ani de la moartea martirica a Sfantului Voievod Constantin cu cei patru fii ai sai va fi marcata la Potlogi printr-o noua editie a manifestarilor derulate anual sub genericul "Brancoveanu si epoca sa".

Cu acest prilej Cenaclul literar "George Coanda" din Potlogi isi propune sa organizeze prima editie a Festivalul-concurs international de poezie Brancoveniana, dedicata evenimentului comemorat si figurii Voievodului Martir Constantin Brancoveanu. Creatiile (1-3 poezii) pentru concurs vor fi editate in Words marimea 14 distanta 1,5 intre randuri si nu vor depasi doua pagini format A-4.
In urma unei jurizari competente, se vor acorda premii, cele mai valoroase poeme urmand sa fie publicate intr-un volum colectiv ce va fi lansat in toamna acestui an. Gala de premiere va avea loc in ziua de 16 august, sarbatoarea crestina a Sfintilor Martiri Brancoveni, la Palatul Brancovenesc din Potlogi.

Creatiile se vor trimite pana la data de 01 august 2019, prin e-mail, la adresele de mai jos, astfel:
- poeziile, fara numele autorilor: potlogaru@yahoo.com
- numele autorilor + scurt CV (max 1/2 pag.): marianilie60@gmail.com

Adresam tuturor invitatia de a participa la concurs, cu sugestia de a apasa pe taste astfel incat cele trei saptamani la dispozitie sa fie fructificate intr-un mod cat mai lucrativ si rezonant.

 

 

Autor Mihai Vintilă 10 Iulie 2019, 20:20 Literare
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii