Open Web Design Galati - website-ul la rang de artă

De Mihai Vintilă 04 Februarie 2015, 18:59 IT

Open Web Design

Azi Open Web Design a schimbat faţa siteului propriu pentru oraşul Galaţi http://www.webdesign-galati.ro/ . Rar mi-a fost dat să văd un site mai reuşit, mai prietenos şi mai aplicat ca acesta. Puteti găsi pe lângă informaţii elementare de genul cat costă un domeniu web, ce domeniu să aleg, ce este hostingul cumulate într-o rubrică bine intitulată întrebări şi până la informaţiile profesioniste din secţiunea de blog.

De multe ori lăsăm la o parte imaginea noastră pe internet. Căutăm ceva simplu şi ieftin dar uităm de fapt că acea imagine ne reprezintă, e într-un fel haina noastră pe internet. Şi cum se ştie de cele mai multe ori şi haina face pe om cum bine spune un vechi proverb.

Este pentru noi o mândrie să fim clienţii acestei companii. Poate că Infoest-ul pe care îl ştiţi ar fi arătat la fel de urât precum un site preluat gratuit de pe wordpress sau blogspot dacă nu ar fi fost OWD şi nu siteul pe care îl cunoaşteţi azi.

Open Web Design este pentru mine personal expertul în internet de care am nevoie. Mereu la datorie, mereu alături de mine şi mai ales mereu informat. Daca doriţi un site sau un domeniu merită măcar să aruncaţi o privire pentru a înţelege cum vă puteţi apropria de perfecţiune.

Aici http://www.webdesign-galati.ro/ .

 

Autor Mihai Vintilă 04 Februarie 2015, 18:59 IT
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii