DefCamp 2014, a 5 a editie a conferintei de hacking si INFOSEC in Romania

De Frimu Ghinea 11 Iulie 2014, 14:53 IT
In perioada 25 - 29 noiembrie la Crystal Palace Ballroom, Bucuresti, Centrul de Cercetare in Securitate Informatica din Romania - CCSIR organizareaza unul dintre cele mai hipnotizante evenimente de hacking & securitate informatica din Europa Centrala si de Est, DefCamp.

“Evenimentul din aceasta toamna este cu siguranta asteptat de multi romani si nu numai; cercetarile din cursul anului si problemele identificate ce tin de mediul virtual vor fi discutate de lideri din domeniu atat din Europa cat si din USA. Estimam ca anul acesta vom avea cea mai mare densitate de specialisti in securitate informatica pe metrul patrat din ultimii 5 ani. Activitatile, experienta si comunitatea DefCamp a reusit sa dezvolte in fiecare an evenimentul.”, a declarat Andrei Avadanei, fondatorul si coordonatorul conferintei DefCamp. 

DefCamp 2014 este de departe cel mai mare eveniment din domeniul securitate informatica & hacking din Romania, dar si unul din cele mai mari din Europa Centrala si de Est, fiind asteptati in capitala peste 600 de participanti din Romania si din tarile vecine, participanti cu nivele de experienta variate - de la studenti si elevi pana la lideri in industrie, formatori de opinie si experti in securitate cibernetica si research. 

 

Autor Frimu Ghinea 11 Iulie 2014, 14:53 IT
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii