Toamnă acută și zeițe din Olimp, la Liceul Panait Cerna

De Ionel Lazarică 03 Noiembrie 2017, 22:28 Invatamant

Elada…., patria filosofiei, a teatrului, a democrației și a personajelor fascinante, din mitologia acestui popor atât de profund, a fost aleasă ca temă de elevii claselor a XII-a, anul acesta, pentru Balul Bobocilor, la Liceul Teoretic ”Panait Cerna”.

Astfel, sub titulatura ” Olimpienii ” și pășind desculți și frumoși prin adolescență, ca printre frunzele toamnei, elevii, cu reale calități artistice, au întruchipat  zeități ale Greciei antice, precum Zeus, Dionis, Ares, Atena, Afrodita, Poseidon, Artemis și muzele Thalia și Ariadna.    
balul bobocilor boboci la bal
Spectacolul, la care au fost invitați să participe elevii claselor a IX-a, a debutat cu proba de prezentare a concurenților pentru titlul dorit, cu oftaturi sau nu, de Miss & Mister Boboc. Apoi, activitatea artistică a continuat cu  momente incendiare, muzică bună, glume dar și clipe de emoție autentică. Concurenții au fost supuși la diverse probe, printre care pot fi menționate cele de dansuri de societate și sincron, unde departajarea a fost dificilă, dar și cele de cultură generală și proba surpriză, care au ajutat juriul să stabilească ierarhia.

”Totul a culminat cu momentul artistic oferit de invitatul special ”Guess Who”, completat de coregrafia realizată, cu mare artă, de  elevi ai liceului, dansatori profesioniști, cu numeroase premii naționale și internaționale” - ne-a declarat prof. Deliu Ionela, unul dintre organizatori

Activitatea a fost coordonată de prof. Picuș Veronica (directorul liceului), prof. Deliu Ionela și prof. Bujor Nicoleta, iar din juriu au făcut parte prof. Gagu Adelina, prof. Gurzu Nicoleta și elevii Costache Mihaela (președintele Consiliului elevilor) și Urloi Ionuț (reprezentant al elevilor organizatori).

”Cred că trebuie să mulțumim din suflet sponsorilor noștri, fără de care ne-ar fi fost foarte greu cu organizarea evenimentului, respectiv Elite Gym, Estet Dent SRL, Patistar SRL, Glow Beauty Centre, Hotel Triumph și Carrefour Romania” - ne-a declarat prof. Bujor Nicoleta, unul dintre organizatori.

Elevii care, prin munca lor, au făcut ca această activitate să fie o reușită, au fost: Dima Iulian, Odomogea Elena, Ilie Cristina, Ochiroși Andra și Ilie Ștefan.
castigatorii concurs elevi premiati
După deliberări au fost desemnați câștigătorii, astfel:
locul 1: Lazăr Florentina și Cioroiu Gabriel, locul 2/popularitate: Drăghici Lavinia și Baicu Andrei și locul 3: Bătrânu Florentina și Dragu Andrei.

”Am fost foarte emoționată. Nu mă așteptam să câștig, deși mi-am dat toată silința. Sunt mândră de mine și de reușita mea” - ne-a declarat Florentina Lazăr.

”Cu câteva momente înainte de anunțarea câștigătorilor, toată sala îmi aclama numele. Când am aflat că eu sunt câștigătorul concursului, am fost foarte emoționat și bucuros. Sunt foarte mulțumit de ceea ce am realizat, însă nu am participat cu scopul de a câștiga, ci de a mă distra” - ne-a declarat Gabriel Cioroiu.

”Îi felicit pe organizatori, elevi și profesori, pentru această reușită activitate, dar și pentru spiritul olimpic, adecvat temei, care a dominat concursul” - ne-a declarat prof. Picuș Veronica, directorul liceului.  

 

Autor Ionel Lazarică 03 Noiembrie 2017, 22:28 Invatamant
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii