”Media Literacy - Informare și bune practici în consumul de mass-media”, simpozion desfășurat la Liceul Pedagogic D.P.Perpessicius

De Alexandrina Iordache 17 Ianuarie 2019, 21:51 Invatamant

simpozion  elevi Perpessicius

La sfârșitul anului trecut s-a desfășurat, în Brăila, Simpozionul Interjudeţean pentru elevi ”Media Literacy - Informare și bune practici în consumul de mass-media”.  Gazda evenimentului a fost Liceul Pedagogic „D.P.Perpessicius” din Brăila. Aici a avut loc a doua întâlnire dintre jurnalistul Tudor Mușat, Ana-Maria Diceanu, specialist în comunicare și relații publice și elevii și profesorii liceului brăilean.

Simpozionul face parte din programul „Găina care a născut pui vii” susținut de Lidl România prin programul său de grant-uri „Împreună cu Lidl pentru un viitor mai bun” și a fost organizat de profesorii Mirela Iordache, Manuela Bertescu, Lidia Buzea și Silvia Munteanu în parteneriat cu Asociaţia Şcoala de Valori, București.

Activităţile cuprinse în programul simpozionului au fost atractive pentru elevi și i-a ajutat să-și formeze o gândire critică care să-i ajute în consumul de media. Elevii au înțeles care este responsabilitatea lor în social media și puterea pe care o dau unei informații atunci când îi dau share sau like.

 

Autor Alexandrina Iordache 17 Ianuarie 2019, 21:51 Invatamant
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii