Școala Gimnazială Tichilești s-a calificat în etapa finală a Cupei Tymbark Junior

De Alexandrina Iordache 21 Mai 2018, 01:14 Invatamant

echipa Sc.gimnaziala TichilestiȘcoala Gimnazială Tichilești a participat la Cupa Tymbark Junior, unul din cele mai mari turnee de fotbal pentru elevi cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani, fete și băieți, care se desfășoară la nivel național, competiție lansată în anul 2016 de Federația Română de Fotbal și Tymbark în parteneriat cu Ministerul Educaţiei Naţionale.

Elevii participă la competiție prin intermediul unității de învățământ în care învață, formând echipe de joc, iar întrecerea se desfășoară în 5 etape: etapa pe școală, pe localitate, etapa județeană, zonală și finală.

Competiția este structurată pe grupe de vărstă: U8 - în care se pot înscrie elevii din clasa pregătitoare, clasa I și a II-a, grupa de vârstă U10 - în care se pot înscrie elevii din clasele a III-a și a IV-a și grupa de vârstă U12 - în care se pot înscrie elevii din clasele a V-a și a VI-a.

Școala Gimnazială Tichilești a participat la toate categoriile de vârsta, evidențiindu-se în special la fete U8 în anul 2017, unde a obținut locul I la faza județeană și locul I la cea zonală, aceasta din urmă fiind ultima etapă.

În anul școlar 2017-2018 Școala Gimnazială Tichilești, alături de cele din Chiscani, Râmnicelu și „Fănuș Neagu” din Brăila, a participat la faza județeană a competiției și a ocupat locul I calificându-se pentru faza zonală. Tot locul I a fost obținut și la faza zonală la care au participat școli din județele Buzău, Vrancea și Brăila, etapă care s-a desfășurat la Buzău, urmând să participe la turneul final organizat de Federația Română de Fotbal în colaborare cu Ministerul Educației Naționale la Buftea în perioada 31.05.2018-03.06.2018.

 

Autor Alexandrina Iordache 21 Mai 2018, 01:14 Invatamant
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii