Săptămâna legumelor şi fructelor donate desfășurată la Liceul ”Panait Cerna” Brăila

De Alexandrina Iordache 30 Noiembrie 2017, 12:40 Invatamant

voluntari lic. Cerna

În săptămâna 20-24 noiembrie 2017 în unitățile de învățământ din țară s-a desfășurat campania socială  ”Săptămâna legumelor şi fructelor donate”, activitate ce face parte din Strategia Naţională de Acţiune Comunitară (SNAC) iniţiată de către Ministerul Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice.

Scopul acestei acțiuni este cultivarea generozității, crearea de competențe ocazionale și permanente de voluntariat, creionarea unui set de valori pentru viață și implicarea activă a elevilor în viață socială.
voluntariat Cerna
Voluntarii S.N.A.C. ai Liceului “Panait Cerna” Brăila, elevi și profesori, au participat în număr mare la această campanie.

Este un proiect al generozității la care au contribuit un număr de 80 elevi din cadrul liceului. Alături de ei au fost profesorii și profesorii diriginți: Khattak Daniela, Nazare Cristina, David Ecaterina, Nazaru Teodorina, Bujor Nicoleta, Iordache Mirela, Deliu Ionela, Dinu Nicoleta, Ungureanu Georgeta, Trufasu Cătălina, Dumitrascu Mihaela și Hartopanu Diana. Acțiunea a fost sprijină de d-na director Picuș Veronica și coordonatorul S.N.A.C., d-na director executiv Neacșu Carmen.

Voluntarii S.N.A.C. de la Liceul ”Panait Cerna” s-au mobilizat și au strâns peste 250 kg. de legume și fructe. Legumele și fructele au fost donate cu mare drag Fundației “Lumina”, condusă de d-na director executiv Neacșu Carmen.

 

Autor Alexandrina Iordache 30 Noiembrie 2017, 12:40 Invatamant
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii