„Olimpiada deșeurilor” la Liceul Teoretic „Panait Cerna”

De Alexandrina Iordache 18 Iunie 2019, 13:03 Invatamant

cerna olimpiada deseurilorSub egida Ministerului Educației Naționale și a Inspectoratului Școlar Județean Braila, în anul școlar 2018-2019, la Liceul Teoretic „Panait Cerna” din Brăila s-a desfășurat „Olimpiada deșeurilor”.

La campania de colectare a deșeurilor au participat elevii și diriginții acestora de la Liceul Teoretic „Panait Cerna” dar au fost mobilizați și părinții, vecinii și cunoștințele elevilor care, cu multă responsabilitate, au adus la liceu echipamente scoase din uz care pot polua mediul în care trăim.

Elevii și diriginții au colectat baterii uzate, acumulatori vechi și echipamente electrice stricate în ideea de a proteja natura și de a reduce efectele metalelor grele asupra mediului.

În campania desfășurată, alături de elevi au stat profesorii liceului și anume: Picuș Veronica - director,  Khattak Daniela, Ungureanu Georgeta,  Ștefănescu Ramona, Ionescu Sorin, Bujor Nicoleta, Nazâru Teodorina, David Ecaterina, Deliu Ionela, Dinu Nicoleta, Rădulescu Mihai, Gheorghe Daniel și Gurzu Nicoleta.

Campania desfășurată pe durata întregului an școlar s-a finalizat la încheierea acestuia. Deșeurile colectate au fost încărcate într-un camion și predate unei firme specializată în colectarea acestora.

Participanții la campania de colectare a deșeurilor își exprimă dorința și disponibilitatea de a repeta această experiență și în următorul an școlar pentru că este o experiență care formează oameni responsabili în ceea ce privește sănătatea planetei.

 

Autor Alexandrina Iordache 18 Iunie 2019, 13:03 Invatamant
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii