Cupa Brailei - Waldorf la majorete pom - pon , rezultatele finale

De Redactia 10 Aprilie 2011, 19:56 Invatamant
Saptamana trecuta in data de 2 aprilie 2011, s-a desfasurat la Braila CONCURSUL DE MAJORETE POM - PON "CUPA BRAILEI - WALDORF", EDITIA I.Acest concurs a fost organizat de Scoala Waldorf Braila si Asociatia Parintilor Waldorf din Braila, I.S.J. Braila si Asociatia "Sportul Pentru Toti" Braila. Locatia concursului a fost sala de sport a Colegiului National "Nicolae Balcescu" Braila. Aceasta prima editie s-a dorit a fi initial un concurs local, dar prin participarea a 5 echipe din orasul vecin Galati, a devenit de la bun inceput o competitie zonala.

La acest concurs au participat 15 echipe de majorete (152 de copii) la toate categoriile de varsta (de la 5 la 19 ani) dupa cum urmeaza:

COPII - 3 echipe; CADETI - 3 echipe; JUNIORI - 4 echipe si SENIORI - 5 echipe.

Concursul a fost un amestec de bucurie, culoare, ritm, seriozitate si multe emotii avand un real succes printre copiii, parintii si cadrele didactice participante.

Juriul format din antrenori, coregrafi si inspectori, au jurizat pe baza unui regulament sportiv riguros intocmit, regulament ce a urmat intru-totul indicatiile regulamentare ale M.B.T.A. Romania.

Munca de jurizare a fost grea dar in final au fost premiate cu diplome , cupe, dulciuri si tricouri cele mai bune echipe. Toate echipele participante si antrenorii acestora vor primi la unitatile scolare diplome de participare si incurajari pentru viitoarele competitii.

Directorul Scolii Waldorf Braila, prof. Ionut - Eduard Budur, Consilierul cu imaginea Scolii Waldorf Braila , prof. Bocaniciu Rodica si instructorul sportiv Popea Claudia multumesc tuturor participantilor la aceasta competitie si tuturor celor care s au implicat in desfasurare si organizare.CLASAMENTE:


La sectiunea COPII - I - formatia RITMIC_Gradinita 37

- II - trupa FANCY-Gradinita Waldorf

- III - formatia LICURICI-Gradinita 37La sectiuneaCADETI - I - trupa DOMINO - Scoala Waldorf

- II - trupa ELEGANCE - Palatul Copiilor Braila

- III - trupa ANGELS SKY - Scoala Gimnaziala Nr42 - GalatiLa sectiunea JUNIORI - I - trupa WHISK - Scoala Waldorf

- II - trupa THE BLUE STARS - Scoala Gimaziala Nr 7 Galati

- III - trupa WHITE GIRLS - Scoala Gimnaziala Nr 9 GalatiLa sectiunea SENIORI - I - trupa BUTTERFLY DREAM - Liceul Teoretic Nicolae Iorga

- II - trupa REQUEST - Scoala Waldorf

- III - trupa PINK GIRLS GRUP - Grupul Scolar Industrial Anghel Saligny

 

Autor Redactia 10 Aprilie 2011, 19:56 Invatamant
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate