Scoala Altfel cu Asociatia de Turism PROILAVIA Braila

De Alexandrina Iordache 08 Aprilie 2015, 10:05 Invatamant

activitate Sc.Mihu Dragomir BrailaMarti, 7 aprilie 2015, la  Centrul Multicultural si de Recreere POARTA CETATII BRAILA în cadrul Saptamânii Scoala Altfel, elevii de clasa a IX-a de la Colegiul Economic ”Ion Ghica” din Braila au participat la o videoproiectie eco-montana, filme eco, notiuni de turism, despre cultura Brailei si protectia mediului.

Activitatea a fost organizata de Asociatia de Turism ”Proilavia” Braila, asociatie care se implica activ în educarea elevilor în spiritul ecologiei, al stilului de viata sanatos prim miscare, sport si activitati in aer liber, prin programul educational EDUCATIA PENTRU NATURA.....O EDUCATIE ALTFEL...DE SCOALA ALTFEL!
    
Prima activitate organizata de ”Proilavia” în cadrul programului a avut loc luni, 6 aprilie 2015, la Scoala Generala ”Mihu Dragomir” cu participarea elevilor din clasele V-VIII. Activitatea a constat din vizionari de filme ecologice, proiectii foto din expeditiile Proilavia, sfaturi si exemple de mediu, prezentarea de notiuni de orientare turistica, despre deseuri si curatenia orasului...si cu musafirul ....cortul.

 

Autor Alexandrina Iordache 08 Aprilie 2015, 10:05 Invatamant
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii