Festivitate de deschidere a anului de instrucție la Brigada 10 Geniu ”Dunărea de Jos”

De Redactia 14 Ianuarie 2016, 10:11 In Obiectiv Braila

festivitate Brigada 10 Geniu Dunarea de JosAstăzi, 13 ianuarie 2016, la comandamentul Brigăzii 10 Geniu „Dunărea de Jos” şi la unităţile militare din subordinea acestuia a avut loc festivitatea de deschidere a  anului de instrucţie. Activitatea a debutat cu introducerea în formaţie a Drapelului de luptă al unităţii şi intonarea Imnului Naţional.

Comandantul Brigăzii 10 Geniu „Dunărea de Jos”,  colonel Soare Gheorghe, în cuvântul de deschidere a făcut un scurt bilanţ al  activităţilor importante desfăşurate în anul precedent, evidenţiind iniţiativa, perseverenţa şi rigurozitatea de care au dat dovadă militarii brigăzii cu ocazia  participării la exerciţii multinaţionale în cadrul iniţiativelor regionale, la  activităţile de instruire din poligoanele Cincu, Smârdan, Babadag şi nu în ultimul rând la acţiunile cu efective şi tehnică pentru limitarea efectelor fenomenelor meteorologice extreme.

La final, comandantul brigăzii a subliniat obiectivele pe  care marea unitate şi le propune în anul 2016 şi aşteptările pe care la are de la toţi militarii, fiecare din perspectiva atribuţiilor funcţiei pe care o încadrează.
 
Încheierea activităţii a fost marcată de defilarea militarilor unităţii pe  acordurile Muzicii Militare a Garnizoanei, conduse de colonelul Gogu Petrea.

Ofiţer de Relaţii Publice
Brigada 10 Geniu
Maior Popa George

 

Autor Redactia 14 Ianuarie 2016, 10:11 In Obiectiv Braila
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii