Concursuri interesante la sediul Asociatiei Nevazatorilor din Romania - filiala Braila

De Mircea Gabriel Lala 03 Aprilie 2012, 17:49 In Obiectiv Braila


La finalul lunii martie la sediul Asociatiei Nevazatorilor din Romania-filiala Braila s-au derulat 2 competitii rezervate persoanelor nevazatoare din cadrul asociatiei.

Pentru ca orice concurs are nevoie si de un juriu, membrii acestuia au fost membri si prieteni ai persoanelor cu dizabilitati de vedere din Braila : dl. Frâncu Adrian-presedinte,dl. Bratosin Jenica-vicepresedinte si dna. Moisescu Niculina-membru de onoare ( din partea filialei Braila a Asociatiei Nevazatorilor ),dna Cazacu Gabriela ( din partea Asociatiei pentru Integrare Europeana a Tinerilor prin Cultura,Arta,Educatie,Ecoturism, Sport si Voluntariat) si dl.Lâla Gabriel ( din partea Asociatiei Clubul de turism Proilavia Braila).
       
Au fost 5 participanti, astfel : Bujor Gigel, Dragu Mihalache, Miutescu Elena, Gheorghe Chiriac si Golita Minodora.
     
Primul concurs intitulat “Prietenii cartii Braille” a avut ca material de studiu cartea “Omul cu ochelari negri” scrisa de Ion Blajan. Dupa cele 5 probe câstigator a fost dl. Gigel Bujor.
        
Al doilea concurs a fost concursul de citire rapida si corecta în limbaj Braille, si a constat în citirea unui text scris în Braille în cât mai putin timp. Câstigatoare a fost dna Miutescu Elena.
      
Acesta a fost faza locala, cei doi câstigatorii fiind calificati la faza zonala de la Slanic Moldova din perioada 20-22 aprilie.De mentionat este ca acest concurs este la a 53-a editie , iar plicul continand probelede concurs a venit de la
Bucuresti, de la Asociatia mama, fiind desigilat in prezenta juriului.
     
Actiunea a fost o reusita, fiind un mod placut de petrecerea timpului liber si de interactiune între persoane cu si fara dizabilitati.

 

Autor Mircea Gabriel Lala 03 Aprilie 2012, 17:49 In Obiectiv Braila
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii