Jandarmii s-au intalnit cu elevii de la fundaţia Surorile Clarise Ale Sfântului Sacrament din Brăila

De Frimu Ghinea 27 Iulie 2014, 20:06 In Obiectiv Braila
Jandarmii brăileni au organizat vineri 25 iulie în cadrul campaniei „Jandarmeria pe înţelesul tuturor” o întâlnire cu elevii de la fundaţia Surorile Clarise Ale Sfântului Sacrament din Brăila.

Pentru început, militarii au explicat copiilor misiunile Jandarmeriei, rolul pe care îl are această instituţie în respectarea drepturilor şi libertăţilor cetăţeanului. Apoi a fost menţionat rolul important pe care instituţia îl are în menţinerea unei stări de ordine şi siguranţă, necesare bunei desfăşurări a activităţilor cotidiene, dar şi modul activ în care aceasta se implică în viaţa de zi cu zi a cetăţenilor.

După această parte, pentru că este vacanţă, s-au desfăşurat câteva activităţi cu caracter sportiv, educativ şi recreativ, de cultivare şi promovare a spiritului de  „fair play”, de dezvoltare a atenţiei şi îndemânării, supravegheate îndeaproape de responsabilul cu pregătirea jandarmilor.

Pentru că tuturor copiilor le-a plăcut întâlnirea cu jandarmii, conducerea fundaţiei le-a făcut oamenilor legii încă o invitaţie pentru luna septembrie, care bineînţeles că va fi onorată.

 

Autor Frimu Ghinea 27 Iulie 2014, 20:06 In Obiectiv Braila
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate