Juniorii au concurat şi s-au bucurat de mersul pe bicicletă la Brăila

De Redactia 28 Septembrie 2015, 10:53 In Obiectiv Braila

BikeWorks Braila septembrie 2015Aproximativ 50 de copii au participat duminică, 27 septembrie, în municipiul Brăila, în parcarea centrului comercial Brăila Mall,  la cea de-a patra ediţie a concursului de îndemânare pe bicicletă „Juniorii Pedalează”, organizat de Asociaţia Bike Works.

Sub atenta supraveghere a părinţilor şi organizatorilor, cei aproximativ 50 de copii, cu vârste cuprinse între 6 şi 14 ani,  s-au bucurat din plin de traseul cu obstacole care le-a pus la încercare îndemânarea pe bicicletă în cadrul concursului „Juniorii Pedalează”. Astfel, cei mai mici biciclişti au avut de parcurs un traseu care a cuprins mai multe tipuri de obstacole cum ar fi : treceri printre jaloane, traversarea unei scânduri înguste, a unei rampe sau mutarea unui recipient cu apă de la un punct fix la altul şi multe altele. La final, micii biciclişti care au reuşit să parcurgă traseul cât mai bine şi într-un timp cât mai scurt au urcat pe podium, în aplauzele spectatorilor, fiind răsplătiţi cu diplome, trofee, medalii şi produse oferite de sponsori. De asemenea, a fost organizată şi o tombolă în cadrul căreia cei mai norocoşi au câştigat diverse accesorii pentru biciclete. De asemenea, toţi participanţii au primit la început pachete de concurs, iar după terminarea traseului medalii de finisher.

„ Un proiect gândit pentru a stimula interesul juniorilor de a se plimba cu bicicleta a adunat şi de această dată un număr mare de participanţi, cu siguranţă ca un rezultat al reuşitelor de la precedentele ediţii. Suntem foarte multumiţi şi pe această cale dorim să le mulţumim părinţilor că îi ajută pe copii sa aibă acces la astfel de evenimente care sunt caracterizate ca având nu doar un spirit competitiv, ci şi unul educativ. Ne dorim sa facem o tradiţie din astfel de evenimente alături de copiii frumoşi şi curajoşi, aşa cum au fost toţi participanţii de la toate cele patru ediţii ale concursului, dar şi de partenerii care au înţeles scopul şi cauza noastră”, a declarat Loredana Cataramă, coordonatorul proiectului Juniorii Pedalează al Asociaţiei Bike Works.

Pe site-ul oficial al concursului, juniorii.bikeworks.ro., au fost afişate şi clasamentele, pe fiecare categorie de vârstă.

Cea de-a patra ediţie a concursului de îndemânare pe bicicletă pentru copii „Juniorii pedalează”, a fost organizată de Asociaţia Bike Works în parteneriat cu Brăila Mall, Top Media, Hangarul şi Bălănescu Photography. Sponsori au fost Carrefour, Daily Open House, Maus Bike, Sprint Bike, BBB, Continental şi Muc-Off, iar parteneri media Rock Fm, Freerider.ro şi BiketTime.ro.

Asociaţia BikeWorks

 

Autor Redactia 28 Septembrie 2015, 10:53 In Obiectiv Braila
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii