UN EVANTAI - ACCESORIU AL ELEGANȚEI FEMININE

De Redactia 01 Martie 2016, 19:59 Galati

Muzeul de Istorie „Paul Păltănea” Galaţi derulează și în acest an, în cadrul Programului de valorificare a patrimoniului cultural naţional, proiectul expoziţional Exponatul lunii, proiect care vizează prezentarea unui bun muzeistic cu valoare deosebită din colecţiile instituţiei.

În luna martie vizitatorii pot admira la Muzeul „Casa Cuza Vodă”, secţie a Muzeului de Istorie „Paul Păltănea” Galaţi, exponatul lunii: UNEVANTAI - ACCESORIU AL ELEGANȚEI FEMININE. Delicatul accesoriu vestimentar, realizat de un atelier occidental, în a doua jumătate a secolului al XIX-lea și folosit de doamnele din familia Negri, impresionează prin frumusețea modelului și duce cu gândul la povești cu și despre domnișoarele și doamnele de altădată - ne informeaza muzeograf dr. Elena Ingrid Bahamat.

Reper emblematic pentru modă, pentru eleganţă în accepţia ei feminină de ieri, uneori de azi şi poate că şi demâine, exponatul UN EVANTAI - ACCESORIU AL ELEGANȚEI FEMININE, poate fi vizitatîn perioada 2 - 31 martie 2016, de miercuri până duminică, între orele 9.00 –17.00.

Biroul Relații publice

 

Autor Redactia 01 Martie 2016, 19:59 Galati
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii