Moș Nicolae sosește cu tolba plină în Centrul Comercial Auchan Galați

De Alexandrina Iordache 02 Decembrie 2016, 09:00 Galati

afisCentrul Comercial Auchan Galați este pregătit să-l întâmpine pe Moș Nicolae. Moșul a pregătit surprize pentru toți cei care îi vor trece pragul și va sosi cu tolba plină de cadouri și surprize pentru ghetuțele copiilor.

Evenimentele dedicate lui Moș Nicolae sunt pentru întreaga familie și se desfășoară în perioada 5 - 6 decembrie 2016. Ele încep luni, 5 decembrie, între orele 17,00-18,00 cu Parada lui Crăciun și se încheie marți, 6 decembrie 2016, cu un program artistic.

Și, cum Moș Nicolae sosește noaptea, ajutoarele lui vă așteaptă luni, începând cu ora 18,30, să vă lasați ghetuţele lustruite într-un loc anume amenajat din cadrul Centrului comercial Auchan și, a doua zi, între orele 17,00 - 20,00, să reveniți pentru a primi cadourile.

E luna cadourilor și Moșul vrea ca toții copiii să se bucure de primire unui cadou și vă invită să împărțiți bucuria primirii cadoului cu cea a oferirii unei jucării pentru a face o bucurie altor copii. E timpul cadourilor și Moșul va duce cadourile voastre unor copii care au nevoie de ele și cărora le veți înveseli sărbătorile.

Amănunte aflăm de la organizatorii evenimentului:

”În această iarnă, Centrul Comercial Auchan Galați, vă invită să vă bucurați de surprizele pregătite dar și să împărțiți bucuria cu ceilalți.

În seara de 5 decembrie, Moș Nicolae vă așteaptă începând cu ora 18:30 să vă lăsați ghetuțele în zona special amenajată din Centrul Comercial Auchan Galați! Vizitatorii care își lustruiesc și își aduc încălțămintea în centrul comercial vor fi răsplătiți de Moș Nicolae așa cum se cuvine, iar pe 6 decembrie, începând cu ora 17:00, pot veni să își descopere surprizele! Fiecare persoană poate depune o singură pereche de încălțăminte, în schimbul căreia va primi un bon de ordine. Spațiul amenajat pentru această acțiune este păzit, Moș Nicolae fiind singurul care are acces!

Bucuria este mai mare atunci când o împărțim cu ceilalți, astfel în momentul în care ne lăsați ghetuțele vă rugăm să ne aduceți o jucărie în dar pentru un copiii nevoiași. Din respect pentru copii, vă rugăm să aduceți doar obiecte îngrijite sau noi. Jucăriile vor fi apoi donate copiilor din comunitățile vulnerabile.

Iarna este anotimpul în care magia trebuie trăită din plin, este timpul pentru sărbători de basm, bucurie, daruri și colinde!

Bucură-te şi dă mai departe!”.

Program:
Luni, 5 decembrie 2016
- orele 17:00 - 18:00
Parada lui Crăciun
- 18:30
Ajutoarele lui Moş Nicolae te invită să îţi laşi ghetuţele lustruite. Revino a doua zi să vezi ce cadouri ai primit!

Marţi, 6 decembrie 2016
17:00 - 20:00
Moş Nicolae te aşteaptă să îţi dăruiască ghetuţele pline cu surprize!
18:00 - 19:00
Corul Universităţii de Muzică Bucureşti


 

Autor Alexandrina Iordache 02 Decembrie 2016, 09:00 Galati
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii