Partidul PLUS și-a ales conducerea

De Redactia 28 Ianuarie 2019, 17:38 Galati

convetia plus galati

Dacian Cioloș a fost ales sâmbătă, 26 ianuarie 2019, în cadrul primei Convenții Naționale a Partidului Libertate, Unitate și Solidaritate (PLUS), în funcția de președinte al formațiunii politice. Totodată, delegații PLUS au votat statutul partidului, membrii Comisiei Naționale de Cenzori și membrii Comisiei Naționale de Integritate și Arbitraj. Din partea Galațiului au participat 28 de delegați.

În cadrul Convenției Naționale PLUS, la care au participat peste 1.500 de membri, Dacian Cioloș a fost ales în funcția de președinte al partidului, obținând 99,17% din voturile delegaților. „Acest moment e doar un început. Am suferit suficient de sentimentul neputinței. De azi, nu numai că nu mai suntem singuri, dar vedem clar ce avem de făcut. Și e simplu: să avem curajul să fim noi înșine, să fim convinși că nu depindem de alții. Am decis să mă implic pentru că nu există altă soluție“, a spus Dacian Cioloș, președintele PLUS.

Mihaela Miroiu, profesor universitar, a susținut un discurs în cadrul căruia a salutat atât modul în care PLUS s-a organizat, cât și pregătirea profesională consemnată în portofoliile celor 43 de candidați înscriși în cursa internă pentru alegerile europarlamentare.

Convenția a fost deschisă de mărturia unui supraviețuitor al tragediei din Clubul Colectiv, a cărui soră și-a pierdut viața din cauza incendiului. Pe scenă au mai urcat și actrița Oana Pellea, vloggerul Mihai-Alexandru Hash și fostul ministru al sănătății Vlad Voiculescu.

 

 

Autor Redactia 28 Ianuarie 2019, 17:38 Galati
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii