Tânar urmărit de politisti pe străzile din Braila

De IPJ Braila 04 August 2015, 22:41 Fapt divers

Duminica seara, la ora 22:50, un echipaj de poliţie rutieră i-a efectuat semnal regulamentar de oprire lui P. Cristian (21 de ani), din municipiul Brăila, în timp ce conducea autoturismul, pe strada Împăratul Traian, din Brăila, dinspre strada Anghel Saligny către Calea Călăraşilor. Deoarece acesta nu a respectat semnalul poliţiştilor, continuându-şi deplasarea, s-a trecut la urmărirea lui pe străzile din municipiu, fiind avertizat sonor să oprească, însă nu s-a conformat.

La intersecţia străzii Şcolilor cu bulevardul Al.I.Cuza, şoferul a trecut de blocajul efectuat de către un echipaj de poliţie de siguranţă publică şi a condus maşina pe strada Şcolilor, unde, în apropiere de intersecţia cu strada Griviţei, a deschis portiera şi, în timpul deplasării, s-a aruncat din autoturism pe partea carosabilă.

Tânărul nu a suferit vătămări corporale şi a fost imediat imobilizat de către poliţişti şi condus la sediul poliţiei pentru cercetări.
Autoturismul a continuat să circule pe strada Şcolilor şi, la intersecţia cu strada Mihai Bravu, s-a oprit în două autovehicule staţionate, cărora le-a produs avarii.

Cel în cauză a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, şi, întrucât prezenta simptomele specifice consumului de substanţe interzise, a fost condus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, pentru a-i fi recoltate probe biologice şi a se stabili dacă a consumat alcool sau substanţe psihoactive înainte de a se urca la volan.

Poliţişti de la Biroul Rutier au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, conform Art. 336, alin. 2, din Codul penal.

 

Autor IPJ Braila 04 August 2015, 22:41 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii