Metoda accidentul, revine

De Redactia 12 Ianuarie 2015, 14:39 Fapt divers

Ieri, 11 ianuarie a.c., în jurul orei 15.05, polițiștii Secției 2 au fost sesizați de o femeie în vârstă de 65 ani despre faptul că în aceeași zi, în jurul orei 13:00, a fost apelată telefonic, la domiciliu, de o persoană ce s-a recomandat ca fiind fiul său și care, sub pretextul că a suferit un accident rutier, a determinat-o să dea suma de 5 000 lei unei persoane necunoscute, cu care s-a întâlnit în fața blocului în care locuiește.

La puțin timp a fost din nou contactată telefonic și, sub același pretext, a fost de acord să mai dea suma de 3000 lei unei persoane ce urma sa vină la domiciliul său.

Între timp femeia a sesizat polițiștii Secției 2 care s-au deplasat la domiciliul persoanei unde au prins în flagrant un tânăr de 21 ani, care a fost condus la sediul secției pentru cercetări.

Bărbatul le-a declarat polițiștilor că a mers să ridice suma de bani fiind trimis de un alt bărbat cu care este prieten.

Și acesta a fost identificat și condus la sediul secției, ambii fiind ulterior reținuți sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune.

Cercetările vor fi continuate în vederea stabilirii întregii lor activități infracționale, persoanele în cauză urmând a fi prezentate magistraților cu propunere de arestare preventivă.

IPJ Galati

 

Autor Redactia 12 Ianuarie 2015, 14:39 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii